tóth gabi
Soha ilyen krémes és istenien zamatos nem volt még ez a magyar étel! Próbáld ki az új receptet, mindennél finomabb!
Más dimenzióba kerül az új módszerrel az egyszerű magyar étel. Nem tocsog többé a zsírban, sokkal ízletesebb, üdébb, könnyedebb így a csirkepaprikás. Mellé köretnek pedig nem szénhidrátbomba nokedli illik, hanem egészséges zöldségek: pl. brokkoli, zöldbab, kelbimbó. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető szuper fogás, mely olyan finom, hogy bármelyik ünnepi asztalon is megállja a helyét!
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. Egy nagyobb serpenyőben olvaszd meg a vajat, majd fektesd bele a csirkemell szeleteket. A hússzeletek mindkét oldalát pirítsd le a vajon (5-5 perc), majd emeld ki a serpenyőből.
2. A serpenyőben maradó zsiradékon pirítsd le a hagymát, majd add hozzá a zúzott fokhagymát, illetve az apró darabokra vágott sült paprikát, hagyd néhány percig párolódni.
3. Keverd a hagymás-sült paprikás alaphoz a fűszerpaprikát, illetve a krémsajtot, ha túl sűrűnek találod a mártást, kevés vízzel feleresztheted. Sózd, borsozd és forrald össze!
3. Tedd vissza a paprikás szószba az előre megsütött csirkemell darabokat, alacsony lángon hagyd így párolódni néhány percig, ennyi idő alatt isteni puha és omlós lesz a hús is. Ellenőrizd az ízeket.
4. A friss bazsalikomleveleket közvetlenül tálalás előtt add a húshoz, hogy igazán érvényesülhessenek a zöldfűszer friss, üde aromái.
Valami fantasztikusan finom!