tóth gabi
Elképesztõen jó ötlet, hogy fillérekbõl mindig friss bazsalikom illatozzon a konyhaablakodban!
A bazsalikom gyökereztetése egyszerű technika, amivel akár évekre elláthatod magad ezzel a csodálatos fűszernövénnyel! Mindenképpen megéri! Igazi kulináris élvezetben lehet részed, ha friss fűszernövénnyel főzöl, ízesítesz, de már azzal emeled ételeid színvonalát, ha a bazsalikom illatos zöld leveleivel díszíted őket tálaláskor.
A bazsalikom rendkívül egyszerűen szaporítható. Ablakpárkányodon akár egy egész ültetvényre való tövet kinevelhetsz!
Így lesz bőséges bazsalikomod:
Íme, a teendők:
Ha megeredt a bazsalikom és már egy egész bazsalikomdzsungel van a konyhádban, fantasztikus dolgokat készíthetsz belőle. A szaporított töveket akár ajándékba adhatod, ugyan csak egy apróság, mégis minden nő kivétel nélkül örül neki!
Hozzávalók:
Tedd az egészet a robotgépbe, és krémesre mixeld össze. Öntsd zárható edénybe és hűtőben tárold!
Hozzávalók:
Így készítsd:
Tésztákra, húsok mellé, de akár pirítósra kenve is kiváló!
Jó tanácsok: