TESTFACTOR

Új tudományos elemzés: ilyen a tökéletes női test. Meglepő eredmény!

Amerikai tudósok bebizonyították, hogy nem a homokóra forma, hanem a cselló a legvonzóbb a férfiak számára.
  • Szerző: A

A címlapok és a divatipar sugallta képpel szemben nem a nádszálvékony, csontos, szikár testalkat hozza lázba a férfiakat, hanem a kerekded formák. A nőies idomok, csábító, gyönyörű keblek jobban tetszenek a férfiaknak, mint gondolnád.

A Texas-i Egyetem kutatásában az egyik legmegdöbbentőbb tény az, hogy az eddig szuper nőiesnek tartott homokóra alkattal szemben a cselló formát részesítik előnyben a férfiak.

A 90-60-90-es számokkal jelzett homokóra alkatnál sem az alsó, sem a felső test nem szélesebb, a derék keskeny, a csípő és a mell közel azonos méretű.

A cselló szintén arányos testforma, de itt teltebb a mell és a csípő, kevésbé keskeny a derék, az alsó lábszár pedig kifejezetten vékony.  

A texasi egyetem tudósai szerint a tökéletes női test 168 cm magas, méretei 99-63-91, ami a csípő-, derék-, mell méretét jelenti. Vagyis a kutatás szerint egy hús-vér, izgalmas és formás nő a férfiak igazi ideállja.

Nem véletlen, hiszen a női test elsődleges funkciója, hogy segítse az új generáció megszületését. Ez az alkat pedig rátermettséget sugall. A férfiak ösztönösen vonzódnak ehhez a típushoz. A kutatás azt is bebizonyította, hogy ez a vonzalom teljesen független a különböző kultúráktól. A különböző kultúrájú emberek ugyanahhoz a típusú női testhez vonzódnak.

A tökéletes nő természetes és harmonikus

A tanulmány figyelembe vette az ideális nő meghatározásához a haj hosszát, a magasságot, a súlyt, de még az arcformát is. A felmérés során kiderült, hogy a legtöbb férfi az önmagát vállaló, hús-vér nőkhöz vonzódik és a soványsággal a betegségre asszociál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?