TESTFACTOR

Sokkolóan néznek ki a szupersztárok smink nélkül - ezt látnod kell!

Egészen megdöbbentő fotókat mutatunk most neked.
  • Szerző: Ripost

Pontosan tudjuk, hogy egy jó smink, egy látványos megvilágítás elképesztően sokat tud dobni az ember külsején. Mégis hajlamosak vagyunk kishitűek lenni, ha magunkról van szó, és hajlamosak vagyunk azt gondolni, a sztárok a hétköznapokon is lenyűgözően néznek ki. A fotók közül, amiket most mutatunk, akad néhány egészen sokkoló. És nem azért, mert annyira csúnya vagy kiábrándító lenne egyik-másik sztár. Sokkal inkább azért, mert simán elmennél mellette az utcán...

1. Sharon Stone

Ez a mosolygós nő nem más, mint a szexszimbólum, akiről el sem tudnánk képzelni, hogy egy teljesen átlagos külsővel töltse a szerda délutánt.

2. Cindy Crawford

Bár a fények és árnyékok játéka külön feldobja a képet, még így is látszik, hogy a gyönyörű topmodell bizony egyáltalán nem tökéletes.

3. Jennifer Lopez

Mégis melyikünk az, aki remekül néz ki, amikor éppen álmos, nyúzott és fáradt? Jennifer Lopez így sem panaszkodhat, de hogy nem olyan, mint a klipekben megszokhattuk, az biztos.

4. Drew Barrymore

Igaza van a színésznőnek: a strandon és a ragyogó napsütésben egyáltalán semmi helye nincs a sminknek. És láthatóan jól is érzi magát nélküle.

5.  Cameron Diaz

A sztár nemhogy nem szégyelli, milyen az arca a valóságban, de még azt is szívesen megmutatja, mekkora különbséget tud jelenteni egy szuperré kreált fotóhoz képest egy sima hétköznap.

Távolról sincs vége! LAPOZZ!


6. Heidi Klum

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi egészen biztosan elsétálnánk mellette az utcán. Anélkül, hogy egy pillanatra is eszünkbe jutna: ő bizony egy szupermodell.

7. Miley Cyrus

Persze könnyű dolga van annak, aki fiatal, hiszen igazán jól tud kinézni még fáradtan is. Ez igaz. Viszont messze nem ugyanúgy, mint a magazinokban és klipekben.

8. Madonna

Az örök díva, aki növekvő kora ellenére sem mond le kivívott trónjáról, nem szégyelli néha megmutatni a valóságot sem. Íme, amikor nem makulátlan.

9. Kelly Clarkson

Ez a kisgyerekkel mosolygó nő tényleg nem egy szimpatikus édesanya a szomszédból, hanem a jól ismert énekesnő? Elég furcsa belegondolni.

10. Sofia Vergara

A színésznő naná, hogy gyönyörű minden körülmények között. Mégis láthatod, mennyivel emberibb, amikor csak egyszerűen önmagát mutatja meg.

Tovább is van: LAPOZZ!


11. Alicia Silverstone

Sokunk fejében még fiatal lányként maradt meg, ezért aztán nem elég, hogy a smink hiánya meglepő, de a változás is az lehet.

12. Eva Longoria

Igen, nagyszerűen érzi magát a bőrében a színésznő, és nem fél megmutatni, hogy az arca távolról sem makulátlan, ha éppen civilként mosolyog.

13. Demi Lovato

Az énekesnő ezen a fotón pont olyan, mint egy gimnazista lány, aki csak nagyon nehezen akar elindulni az iskolába. Pedig ezrek tombolnak a színpad előtt, ha dalra fakad.

14. Lindsay Lohan

Egészen fiatal kora óta ismerjük őt. Szinte láttuk felcseperedni a filmeken, botrányaival volt tele a sajtó, most mégis olyan, mint egy rokonszenves nő a szomszéd házból. És jól is áll neki.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?