TESTFACTOR

Nincs lehetetlen: császáros szülés után lett szuper csinos a szombathelyi anyuka

Vashegyi Kata terhessége kilenc hónapja alatt 32 kilót szedett fel. Ráadásul a császármetszés miatt azt hitte, soha többé nem lehet már csinos. Végül úgy döntött, hogy életmódot vált, és igenis feszes hasa lesz! Célját elérte!

Vashegyi Kata 33 éves, és Szombathelyen él családjával. Régebben szerencsés testalkatúnak tartotta magát, hiszen, ha fel is szaladt rá néhány kiló, diétával és sporttal könnyen le is adta azt. Így volt ez egészen addig, amíg teherbe nem esett, ugyanis a várandósság alatt jókora pluszsúlyt szedett fel.

"A terhesség kilenc hónapja alatt sajnos 32 kg-ot híztam. Az orvosom azt mondta, biztosan cukros leszek, ha ilyen ütemben hízok, de hála isten ez nem következett be."

2015. március 30-án császármetszéssel született meg a kisfia. Ezután 12 kiló le is ment róla egyszerre, de még így is maradt rajta elég sok felesleg.

"Sajnos a 32 kilóból  20 rajtam is maradt. Nagyon el voltam keseredve, nem szívesen néztem tükörbe..."

Kata úgy volt vele, hogy amíg szoptat, addig semmiképpen sem kezd bele diétába, ezért csak ősszel döntötte el, hogy most vagy soha!

Először az étkezési szokásait változtatta meg, később azonban sportolni is elkezdett. A diétát és az Update életmódot 2015. őszén kezdte el.  A szombathelyi anyuka bizonyítani szeretett volna mindenkinek, de legfőképpen magának.

"Meg akartam mutatni páromnak, a családomnak, hogy sikerül!

Császármetszés után is lehet lapos és szép a hasam!

Odafigyelt hát az étkezésre, elhagyta a cukrot, a lisztet, a finomított szénhidrátokat. A sportot viszont csak januártól volt ereje elkezdeni.

"Addig sajnos nem volt elég erőm hozzá, napközben mindig nagyon fáradt voltam, mivel a kisfiam  többször megébredt éjszakánként. Januártól heti kétszer járok edzőterembe, ahol kardió- és súlyzós edzést is végzek. Egy alkalom kb. másfél órát jelent. Szívesen mennék többször is mozogni, de sajnos nem tudom megoldani a kisfiam felügyeletét. Sokszor így este hétkor, nyolckor, meglehetősen fáradtan indulok el edzeni, mivel akkor ér haza a párom."

Kata megszerette a mozgást, és az adta neki a legnagyobb erőt a folytatáshoz, ahogyan látta, hogy formálódik a teste. 15 kilót adott le, testsúlya jelenleg 70 kiló, és most már szívesen néz tükörbe. Célja még, hogy 5-6 kilót leadjon, és akkor lesz teljesen elégedett önmagával.

Az étkezésre nagyon odafigyel, sőt próbálja a kisfiának is úgy elkészíteni az ételeket, hogy mellőzze a finomított szénhidrátokat, a hozzáadott cukrot.

"Õt is próbálom majd egész kicsi korától fogva a sport szeretetére nevelni, és megtanítani neki, hogy mennyire fontos az egészséges, tudatos táplálkozás."

Nem titkolt célja, hogy motiválja azokat az anyukákat, akik hozzá hasonlóan rengeteget híztak a terhesség alatt.

Nincs lehetetlen! Császár után is lehetsz csinos nő!

 

És ezeket olvastad már?