TESTFACTOR

Mutasd a lábad, megmondjuk, ki vagy

Ismerd meg önmagad! A fej, a kéz, a lábfej formája utalhat az egyéniségre, a személyiségjegyekre. Ha megfigyeled és összehasonlítod a testi jellegzetességeket, segít tájékozódni akár egy vadidegen megítélésében is.

Az önmegismerés, az emberek különféle típusokba sorolása régóta foglalkoztatja az emberiséget. Ide tartozik a „lábfej-olvasás tudománya” is. A lábfej karaktere, azaz a formája, a lábujjak hossza, elhelyezkedése, viselkedése utal rá, hogy milyen embertípusba tartozol.

EGYIPTOMI LÁB

Egyiptomi lábfejnek nevezzük azt a típust, amikor a nagylábujj, a hosszával, szélességével kiemelkedik a többi közül, a többi ujj pedig egyenletesen csökkenő méretben követi egymást. Az ide tartozó emberek magányosságra hajlamosak. Hangulatuk ingadozó. Ettől ők is, környezetük is szenved. Önvédelemből falat húznak maguk köré, és titokzatoskodásukkal még jobban kizárják az őket körülvevő embereket.

EXTRA PICI KISLÁBUJJ

A lábfej és az ujjak hasonlítanak az egyiptomira. Általánosan nyitott személyiségre utal, aki magában mélyen eltemetve egy titkot rejteget.

RÓMAI LÁB

A leggyakoribb lábtípus. Római lábról beszélünk, amikor az első három lábujj hasonló hosszúságú, a maradék kettő pedig arányosan rövidül. Az ebbe a típusba tartozó emberek az időt lehetőleg baráti társaságban töltik, és imádják a kalandokat, az utazást. Nagyon karizmatikusak, sikerrel állnak a figyelem középpontjában.

PARASZTI LÁB

Négyszögletes lábfej-forma, majdnem egyforma hosszúságú lábujjakkal. Az e típusba tartozók a nyugalmat, a kiszámíthatóságot keresik. Szeretnek egyedül elmerengeni, a dolgok mélyére hatolni. Az e típusba tartozók lehetőleg kerülik a nagyobb társaságot. Ellenben közülük kerülnek ki a legjobb, legmegbízhatóbb barátok.

GÖRÖG LÁBFEJ

 

Feltűnő jellegzetessége lábfejüknek, hogy a második ujj hosszabban kiemelkedik a többi közül. Lábfejformájuk nem könnyíti meg számukra a cipőviselést. Legszívesebben egész nap mezítláb lennének. Pozitív szemléletű, optimista, a művészetekhez vonzódó emberek. Szeretik a sportokat is, aktív életet élnek. Kreativitásuk, elszabaduló érzelmeik néha felforgatják életüket.

HOSSZÚKÁS LÁBFEJ

Az átlagosnál hosszabb lábujjak laposan nyúlnak el a földön. Ha ilyen a lábad, te vagy a legeslegjobb barát! Te igazán tudsz titkot tartani. Időnként nehezíti a helyzetet, hogy valódi hangulatember vagy.

KISUJJ TÁVOLABB HELYEZKEDIK EL A TÖBBITÕL

Imádod a változást, a kihívásokat. A rutin elemészt téged, nem is tűröd el. Folyton keresed az újat, az ismeretlent. A kíváncsiságod megment az unalomtól, az egyhangúság fenyegetésétől.

AZOK, AKIK NEM TUDJÁK A KISUJJUKAT A TÖBBITÕL ELTÁVOLÍTANI

Az ilyen emberek hajlamosak a statikusságra. A változatosság nem neked való. Akkor vagy boldog, ha mindent az irányításod alatt tartasz. Ha te is ebbe a típusba tartozol, a családod szerencsésnek mondhatja magát. Megvéded őket minden helyzetben, és biztosítod számukra a meleg otthont.

 

A 4 fő lábfej típus összehasonlítása

1: Római

2: Paraszti

3. Görög

4. Egyiptomi

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?