TESTFACTOR

Megdöbbentő, micsoda változást okoz testeden a futás

Valódi emberek valódi fotóin veheted szemügyre, milyen változást okoz testeden a futás.
  • Szerző: Ripost

Egyre növekszik a futás népszerűsége, a meglehetősen enyhe tél pedig még a szabadtéri mozgásnak is kedvez. De tényleg ennyire hatásos ez a sport? Valóban megéri rászánni magunkat? Bizony, igen! És ezt fotókkal is alá tudjuk támasztani. Olyan hétköznapi emberek képeit mutatjuk most meg, akik megörökítették, milyen változásokat okozott testükön ez a fajta mozgás. Meglepő, hogy mekkora különbségeket lehet megtapasztalni!

1. A futás nem csupán a testednek, de a lelkednek is kedvez: endorfint szabadít fel, mely boldogságérzetet okoz, így még cukormentes diétádat is sokkal könnyebben tudod tartani!

2. A futás javítja hangulatod, oldja a stresszt, emeli önbecsülésedet, ráadásul folyamatosan mérhető a látványos és javuló eredmény, melyet elérsz általa.

3. Nő az állóképességed, javul a kondíciód, így még hétköznapi stresszel is sokkal könnyebben tudsz majd megbirkózni.

Távolról sincs vége, a folytatásért LAPOZZ!


4. A futás növeli a szervezet oxigénfelvevő képességét, ezen kívül jótékonyan hat szíved működésére is!

5. Egész tested izomzatát átalakítja, mindenhol formál, úgy teszi tónusosabbá alakodat, hogy nem kell külön gyakorlatokat végezned az egyes testrészekre, csak ha kifejezetten igényed van rá.

6. Egyensúlyba hozza anyagcserédet, növeli teherbírásodat, ezen felül sokkal kiegyensúlyozottabban és mélyebben is alszol tőle, ez pedig nagyon jótékonyan hat immunrendszeredre.

7. Tökéletesen kikapcsolja az agyadat, eltereli mindennapi problémáidról a gondolataidat, javítja a koncentrációd, önértékelésed és akaraterőd!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?