TESTFACTOR

Itt az új, 30 napos kihívás - feszes és lapos has napi 15 perc alatt!

Rövid idő alatt látványos eredményt érhetsz el, ha velünk tartasz!
címkék:
  • Szerző: Ripost

A lapos és feszes has elérése nem csak álom! Még akkor sem, ha rengeteg nő számára ez valóban kényes terület. Persze tenni is kell azért, hogy valódi eredmény szülessen! Szerencsére a megfelelő táplálkozás segít megszabadulni a fölöslegtől, a formás és tónusos has pedig akár 30 nap alatt is elérhető, ha olyan gyakorlatokat végzel, melyek hatékonyak!

Tarts velünk ezen a 30 napos kihíváson, és kövesd az alábbi lépéseket:

1. Iktasd ki étrendedből a cukrot és a fehér lisztet - de legalábbis minimalizáld, amennyire csak tudod.

2. Fogyassz minél több zöldséget, szervezeted pedig támogasd vitaminokkal és ásványi anyagokkal!

3. Fogyassz el naponta legalább 2,5 liter vizet!

4. Minden héten 5 alkalommal végezd el az alábbi gyakorlatokat. Első héten minden gyakorlatra 30 másodpercet szánj, majd hétről-hétre növeld az egyes gyakorlatok hosszát további 30 másodperccel!

5. Az edzés előtt melegíts be, a befejeztével pedig ne felejts el nyújtani!

Vágj bele, legyél kitartó, és élvezd, amint folyamatosan fejlődik a teljesítményed, tested pedig látványos átalakulásba kezd.

1. Sarokérintés

Feküdj hanyatt, térded húzd fel, karod nyújtsd ki egyenesen. Enyhén emelkedj el a talajtól felsőtesteddel, és kézfejeddel érintsd meg először egyik, majd másik oldalon a sarkad.

2. Kereszt irányú hasprés térdérintéssel

Hanyatt fekve húzd fel egyik térded, másik lábad pedig vesd át rajta keresztbe. Emelkedj el a talajtól, keresztbe vetett lábad térdét érintsd meg könyököddel. Amikor visszaereszkedsz, fejed és vállad ne érintse meg a földet, törekedj rá, hogy folyamatosan hasizomból tartsd meg magad.

3. Törzsfordítás lebegő ülésből

Ülj le, lábadat összezárva, hajlított térddel tartsd a levegőben, mialatt enyhén hátradőlve először egyik, majd másik oldaladon érinted meg zárt tenyereddel a talajt.

4. Klasszikus felülés

Feküdj hanyatt, térded húzd fel, lábad szűk terpeszben tartsd. Kezed kulcsold össze tarkódon, és végezz klasszikus hasprést. Figyelj a légzésedre: a kilégzés az emelkedéskor történjen!

5. Felülés oldalra döntött lábbal

A felülés ritmusa és jellege megegyezik a klasszikus felülésével. Az eltérés annyi, hogy hajlított lábad nem felhúzva tartod, hanem elfektetve a földön. Így oldalsó hasizmaidat tudod szépen formázni.

6. Felülés törzsfordítással

Feküdj hanyatt, térded enyhén húzd fel. Karod nyújtsd a fejed fölé. Egyenesen háttal emelkedj fel, karod engedd törzsed elé, majd fordulj el törzseddel egyik, majd másik oldaladra. Ezután ereszkedj vissza a talajra.

címkék:
És ezeket olvastad már?