TESTFACTOR

Itt a legújabb kihívás: 5 hét alatt feszes has

Mutatjuk a leghatékonyabb gyakorlatokat, amivel elérheted az áhított, lapos és kockás hasat. Menni fog! Vágj bele!
  • Szerző: Ripost

Ne legyél kishitű! Lapos, kockás hasat néhány hét alatt is elérhetsz, ha odafigyelsz táplálkozásodra, mellette pedig a megfelelő gyakorlatokkal hozod magad formába. Mutatjuk, milyen edzést végezz otthon, hogy látványos hatást érhess el!

1. Térdfelhúzás váltott lábbal

Feküdj hanyatt! Egyik lábad nyújtsd ki egyenesen a föld fölött, másik lábad húzd fel, ellentétes könyököddel pedig érintsd meg a térded! Folyamatos váltogatással végezd a gyakorlatot 1 percig!

2. Lábkörzés páros lábbal

Feküdj hanyatt a talajon, mindkét lábad emeld fel, térd enyhén hajlítva. Rajzolj minél nagyobb köröket a levegőbe. Mindkét irányban végezd el a gyakorlatot 20-szor!

3. Felülés oldalra

Feküdj hanyatt a talajon, mindkét lábadat húzd fel és fordítsd ki oldalra, mindkét kéz a tarkón, jöhet a felülés! Végezd el a gyakorlatot jobb és baloldali lábtartással, 20-20 ismétlés!

4. Nyújtott lábemelés váltva

Feküdj hanyatt a talajon, lábak nyújtva, terpeszben, karok oldaltartásban.  Emeld magasra az egyik lábad és az ellentétes oldali kézzel érintsd meg a lábfejedet, térj vissza kiinduló helyzetbe. Jön a másik oldal.  Felváltva végezd a gyakorlatot 1 percig folyamatosan - kb. 2X20.

5. Hasprés lebegő ülésből

Lebegőülés a talajon, térdedet húzd fel a mellkasodhoz, mindkét kar előrenyújt. Nyújts előre a mindkét lábad, közben a felső testeddel közelíts a talajhoz, majd haspréssel emelkedj vissza a kiinduló helyzetbe. Folyamatosan végezd a gyakorlatot, lábad és felsőtested nem érintheti a talajt. 20-as sorozatot végezz el belőle.

Az eredményhez fejlődni kell!

Ahhoz, hogy igazán eredményes legyél, maradj kitartó, és legyél türelmes magaddal! A hét edzései közé iktass pihenőnapokat, ne feledkezz meg a bemelegítésről és a nyújtásról sem! Az első hét után pedig fokozatosan növeld az ismétlések számát. A hatás nem marad el!

1. hét: 4 edzésnap, 1 kör

2. hét: 3 edzésnap, 2 kör

3. hét: 4 edzésnap, 3 kör

4. hét: 5 edzésnap, 3 kör

5. hét: 5 edzésnap, 4 kör

És ezeket olvastad már?