TESTFACTOR

Íme, 3 egyszerű módszer, hogy lerobbanjanak rólad a pluszkilók

Nincs időd a mindennapi edzésre és a diétát sem tudod mindig betartani? Van megoldás! Építsd be ezt a három egyszerû tippet az életmódodba, és rendkívüli gyorsasággal indul be a fogyás. Próbáld ki!

Való igaz, hogy senki nem örül a plusz centimétereknek, főleg ha azok deréktájra csoportosulnak.

Szerencsére számos alternatív módszer létezik arra, hogy leapaszd a nemkívánatos felesleget.  Tény, hogy a rendszeres edzés és a következetes diéta nem helyettesíthető, de ez a 3 tipp sokat segít abban, hogy beinduljon a fogyás.

1. Megfelelő légzés

A légzőtorna fő szabálya, hogy ne a mellkasodon keresztül szívd majd fújd ki a levegőt, hanem engedd, hogy a hasad emelkedjen meg helyette és az dolgozzon minden egyes légzésvételkor.

A fogyókúrás légzéstechnikával kifejlesztett napi 5 perces edzést az alábbi videó segítségével sajátíthatod el:

 

2. Hideg-meleg vizes váltózuhany

A zuhanyzás befejezése előtt szánj pár percet a váltózuhanyra is. Kezdd először 23-25 fokos vízzel kb. 1 percig, majd folytasd a 40 fokos vízzel 2-3 percig és kezdd újra.

A hideg és meleg víz váltogatása nem csak a zsírégetést segíti elő, de olyan betegségekre és jótékony hatással van mint az aritmia, az érszűkület, a magas vérnyomás és a cellulitisz.

3. Masszázs és egyéb alternatívák

A  zsírok elleni küzdelemben az egyik lehető leghatékonyabb módszer a masszázs, a vákumterápia (másnéven köpölyözés), melyek segítenek eltűnteni a zsírlerakódásokat, javítják a keringést, vérbőségfokozóak és normalizálják a bélmozgást.

Ezeket az eljárásokat rendszeresen és az erre képzett speciális szalonokban érdemes igénybe venni.

Amennyiben te magad is rásegítenél a zsírok gyors lebontásában egy kis masszázzsal, akkor azt a következő videó instrukciói alapján bármikor megteheted otthon is:

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?