TESTFACTOR

Gömbölyű és feszes fenék napi 10 perc alatt? Íme a megoldás!

A legjobb gyakorlatokat gyûjtöttük össze neked, hogy popsid tökéletesebb legyen, mint valaha.
  • Szerző: Ripost

A gyönyörű és formás popsi nem elérhetetlen cél! Rendszeres átmozgatással igazán látványos eredményt érhetsz el! A titok mindössze abban rejlik, hogy higgy magadban, legyél kitartó, és a megfelelő gyakorlatokat végezd.

Összegyűjtöttünk 5 olyan feladatot, mely nagy segítségedre lesz abban, hogy elérd a vágyott formát.

1. Testsúly átcsúsztatás

Állj széles terpeszbe, térded hajlítsd be, csípődet egyenes derékkal ereszd hátra, mintha leülni készülnél egy székre. Testsúlyod helyezd egyik lábadról a másikra, mindkét oldalra 20-20 ismétlést végezz.

2. Guggolás fél lábbal

Egyik lábad támaszd meg egy széken vagy a kanapén, így végezz fél lábbal guggolásokat. Hatékonysága olyan, mintha kitöréseket csinálnál, egyensúlyod viszont könnyebb lesz megtartani. Ügyelj rá, hogy a munkát végző lábad ne legyen se túl közel, se túl távol. Végezz belőle mindkét lábadra 25-25 ismétlést.

3. Felugrás mély guggolásból

Állj széles terpeszbe, ereszkedj le mély guggolásba, majd szökkenj fel összezárt lábakkal. Végezz ebből a teljes testet átmozgató gyakorlatból 30 másodpercen át dinamikus ismétlést, majd 10 másodperc pihenő után folytasd további 30 másodpercig.

4. Nehezített csípőemelés

Feküdj hanyatt. Egyik lábad behajlított térddel húzd fel és támaszd meg a talajon. Másik lábad feszesen nyújts magasra. Emeld meg csípőd, majd 30 ismétlés után ismételd meg ugyanezt ellentétes lábbal is.

5. Lábemelés hason fekvésből

Feküdj hasra. Tested tartsd egyenesen és feszesen. Nyújtott és feszes lábad emeld magara, majd vissza a talaj fölé. Mindkét lábaddal végezz 30-30 ismétlést.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?