TESTFACTOR

Főnyeremény ez a 4 hétköznapi szokás, légy mindig topon!

Vajon mit csinálnak másképpen azok a lányok, akik mindig szuper formában vannak? Csak a véletlennek köszönhetik alakjukat, vagy esetleg különleges titkuk van? Megmutatjuk azt a 4 szokást, amelyik perdöntő lehet ebben a kérdésben.
  • Szerző: Ripost

Nem egyedül edzenek

A barátnőddel együtt edzeni két okból is hasznos: egyrészt nehezebben mondod le az edzést, ha valaki más programja is tőled függ, másrészt pedig – akár tagadjuk, akár nem – hajt a versenyszellem. Még akkor is érdemes néha beiktatni egy közös edzést, ha inkább a magányos farkasok közé tartozol.

Néha megengednek maguknak egy pohár bort

Ha azt hiszed, hogy a fitt nők mániákusan ügyelnek a diétájukra, nagyon tévedsz. Akik a legjobb formában vannak, azok általában odafigyelnek arra, hogy mit esznek, nem rongálják a testüket gyorsételekkel és cukorral, de egyébként szeretik élvezni az étkezéseket, néha akár egy-egy pohár bort is megengednek maguknak. De szigorúan csak egyet!

Rengeteg vizet isznak

Aligha látsz a városban fitt nőt a vizespalackja nélkül – nem véletlenül!

Figyelik a haladásukat

Ahhoz, hogy folyamatosan fejlődjenek, fontos tudni, honnan indultak. Épp ezért nyilvántartják, mennyit edzettek, és a súlyukat is rendszeresen, de nem túlságosan gyakran mérik.

És ezeket olvastad már?