TESTFACTOR

Felrobbantotta a netet az anyuka, döbbenetes képeket mutatott

Elképesztő fotókon mutatta meg, hogyan néz ki egy olyan nő alakja, aki édesanya és elmúlt már 30. Imádja őt az internet!
  • Szerző: Ripost

Janelle Flanagan egy 40 éves édesanya. Emellett pedig edző. Mindemellett pedig egy nagyon is bátor nő. Hogy miért bátor? Kiderül a fotókról, amely lázba hozta az internet népét.

Janelle úgy döntött ugyanis, hogy megmutatja, milyen a valóság.

Olyan képeket készített magáról, melyek egyszerre mutatják meg mindkét igazságot. Azt, hogy valóban lehet csinosnak, feszesnek lenni egy jó pózban, megfelelő edzéssel és diétával. Ugyanakkor egy teljesen másik szögből egy egészen másik testtel szembesülhetünk.

Vállalta a narancsbőrét, vállalta a megereszkedett hasát, és a világ elé tárta, hogy milyen is egy valódi nő teste. Olyan nőé, aki keményen edz, ügyel a testére, de már középkorú és édesanya.

Mint elmondta, először izgult, és kicsit félt is attól, milyen lesz a fotók fogadtatása. De úgy érezte, tennie kell valamit azokért, akik gátlásokkal küzdenek, akik félnek a tükörbe nézni és a tökéletességet hajszolják.

És ő maga is meglepődött azon, milyen rengetegen köszönték meg neki az őszinteséget, a vakmerőséget és a tabuk ledöntését. Hiszen számtalan nő küzd azzal a megfelelési kényszerrel, melyet a címlapok és a retusált fotók váltanak ki belőle. Ahelyett, hogy elfogadná és szeretné önmagát - akár amellett, hogy megpróbálja a legtöbbet kihozni önmagából.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?