TESTFACTOR

Ez történt a modellel, aki naponta 500 kalóriát evett

Liza Golden pályafutása kezdetén napi 500 kalóriánál többet nem evett, de már felhagyott az önpusztító koplalással. Elképesztő átalakulását nem szégyellte megmutatni. Rendkívüli és egyben megkapó történet...
  • Szerző: F. E.

A gyönyörű fotómodellek csillogó élete csak a felszín. Világuk a színfalak mögött nagyon is kegyetlen, sőt, olykor horrorisztikus. Azonban amikor valaki előáll a személyes történetével ebben a nagyüzemi forgatagban, az valahogy mindenki szívét megérinti.

Végre ismét egy modell, ráadásul egy ízig-vérig nő, aki megmutatja a világnak, hogy az anorexiás testalkat nem egészséges és hogy köszöni, de többet nem kér belőle.

Liza Golden-Bhojwani jelenleg Indiában él és ismét visszatért a modellkedéshez egy teljesen új külsővel.

Pályafutása kezdetén mint a legtöbb modell, ő is sanyargatta magát és csak a kalóriákat számolta, hogy a mágikus 500 kalóriát ne érje el. Az eredmény elképesztő volt, az akkori csont és bőr modellre szerencsére már alig lehet ráismerni. Többé nem sanyargatja magát, hogy a legkülönfélébb munkákat megkapja és nemrégiben posztolt fotója az egész világot megdöbbentette.

Így nézett ki Liza 2012-ben és most:

A változás  eléggé szembetűnő. Az akkori kórosan lefogyott Liza csak árnyéka volt a mostani sugárzó szépségnek.

 

"Azóta már megbántam amit a testemmel akkor tettem, elég nagy lecke volt. Most végre el tudom fogadni magam úgy, ahogy vagyok!"

Az éhezést azonban nagyon rosszul bírta és amikor a London-Milánó-Párizs show-ra utazott, az ajánlatok megcsappantak, melyet 92 centis csípőjének tudhatott be, hiszen meghaladta a maximálisan megengedett 88 centit. Ekkor érezte, hogy itt az idő felvállalnia magát és abbahagyni az önsanyargatást. Szép lassan elfogadta valódi testalkatát és most sokkal boldogabb, mint valaha.

"Teszek arra, hogy kinek tetszem vagy kinek nem, és nem is érdekel. Annál nagyobb boldogság nincs, mint amikor önmagad lehetsz és így is szeretve vagy!"

Férje is maximálisan támogatja ebben és szerencsére a modellnek nem kell aggódnia a karrierje miatt sem, hiszen új külsejével és kisugárzásával megmutatta, hogy van helye ebben a szakmában: nemrég tért vissza Londonból és készül az újabb felkérésre New Yorkba.

 

És ezeket olvastad már?