TESTFACTOR

Előkerült Rubint Réka egykori kollégistatársa, hihetetlen, mit árult el

Réka már a főiskolás időkben is edzéseket tartott, Zsuzsa szeretettel emlékszik vissza rá. De csak most jutott odáig, hogy megfogadja a menet közben profi edzővé érett, egykori kollégista társa tanácsait. És milyen jól tette! 40 kilótól szabadult meg, méghozzá szenvedés nélkül!
címkék:

„Három évvel ezelőtt belenéztem a tükörbe, és rájöttem: ez így nem mehet tovább!” – meséli a nyíregyházi Gincsai Zsuzsa, aki komoly és végleges döntést hozott arról, hogy nem akarja túlsúllyal, illetve ennek egészségügyi kockázataival élni az életét. Azon viszont nem sokat gondolkodott, hogy milyen módon kezdje el egészséges, új életét...

Gincsai Zsuzsa01

„Norbi és Réka módszere azért áll hozzám közel, mert hitelesnek érzem őket. Rékát még a főiskoláról ismerem, ott is tartott aerobik órákat. Mai szemmel sem látok sok különbséget, szinte semmit sem változott a személyisége” – meséli Zsuzsa, aki már közel 40 kilót fogyott Norbi módszere, és űrhajós diétája segítségével.

Korábban is szimpatikus volt számára az Update-módszer, ám eleinte ezeket az ételeket is mértéktelenül fogyasztotta, így a fogyás csak nehezen indult meg.

2016-ban viszont határozottan áttért a tudatos táplálkozásra és a rendszeres mozgásra, így lassan, de biztosan 38 kilótól szabadult meg. Az eredmény szemmel látható. „Nagyon szeretek sütni-főzni, így nagyon örülök, hogy minden, egyébként hizlaló alapanyagnak, például a lisztnek, a cukornak, a tésztáknak, a köreteknek megtalálható a szénhidrátszegény változata. Ugyanolyan finom ételeket eszem, mint régen, csak szénhidrátszegény változatban.

A különféle ételekhez pontértékeket társító űrhajós diétát már a kezdetektől követi, az applikációt is letöltötte hozzá. Szerinte rendkívül praktikus ez a pontrendszer, csak arra kell figyelni, hogy a napi ajánlott pontértéket (40 vagy 60 pont) ne lépje túl az összes elfogyasztott étel pontértéke. Ha maga főz, persze kicsit nehezebb kiszámolni a pontokat, de az applikáció és a pontértékeket tartalmazó füzet segít. – Még nincs vége – teszi hozzá Zsuzsa, akinek esze ágában sincs felhagyni a diétával, hiszen további fogyást tervez, utána pedig szeretné megtartani az elért álomalakot.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?