TESTFACTOR

Elképesztő, mire képes 101 évesen ez a nő

Az biztos, hogy ez a kissé koros, ámde nagyon is fiatalos hozzáállású hölgy téged is motiválni fog. Ha ő képes önmagát legyőzve futni és sportolni, akkor azt te miért ne tehetnéd meg? Elképesztő sztori!
  • Szerző: F. E.

Valóban inspiráló, hogy 101 évesen is sportol és fut ez a bájos idős hölgy. Tehát ha legközelebb bajban leszel azzal, hogy mivel is vedd rá magad egy kis mozgásra, elég csak Julia Hawkinsra gondolnod, aki a maga 101 évével sem hagyja el magát. Korcsoportjában természetesen világcsúcstartó!

A lousianai illetőségű hölgy 81 éves korában lett versenyképes kerékpáros, majd 100 évesen új kihívás után nézett és elkezdett futni. A Louisanai Senior Olimpiai Játékokon 50 méteres futásra nevezett be, mely távot 19,07 másodperccel teljesített is. Ezen felbuzdulva további versenyeken is rajthoz áll, és már nemcsak 50, de 100 méteren is megmutatja mire képes így 101 évesen.

"Amikor futok, csak én meg a testem vagyunk és a lehető legjobbat igyekszem kihozni magamból. Minden csak rajtam múlik, nem kell hozzá más, hogy segítsen."

Julia hozzáállása valóban kivételes és példaértékű, ugye így már könnyebb lesz rávenni magadat, hogy mozdulj? Hajrá!

 

 

És ezeket olvastad már?