TESTFACTOR

Elképesztő! Fitneszsztár lett a duci nőből! Ezreknek segít!

Sokakat inspirál a duci nő, aki megosztja az interneten a küzdelmét a pluszkilók ellen. Sarah úgy érzi, csak a teljes igazság adhat erőt másoknak is. Így ő tényleg a valóságot mutatja.
  • Szerző: Z.B.

Sarah Sapora soha nem sportolt, és mindig ülőmunkát végzett. Amikor 2015-ben az anyukája és az apukája is megbetegedett, és folyamatosan bejárt hozzájuk a kórházba, azon kapta magát, hogy egyáltalán nem bírja a teste ezt a napi rohangálást. Fájtak a térdei, és majdnem kiköpte a tüdejét. Ekkor elhatározta, hogy megváltoztatja az életét, és sportolni kezd. Teljesen beépítette a mozgást a hétköznapokba, megszerette az edzéseket, és már nem is tudná elképzelni máshogyan az életét.

Sarah még messze van a kitűzött céljától, de már így is rengeteg kilótól megszabadult, és teljesen átalakult a teste. 138 ezren követik az Instagramon, ducisága ellenére igazi fitneszkirálynő vált belőle az interneten.

Azt vallja, hogy fontos, hogy lássák a vele egy cipőben járó nők, hogy az edzés nehéz, nem áll mindig tökéletesen a hajad, és dől rólad a víz. De nagyon jó érzés tenni magunkért, és a sport utáni boldogság nem hasonlítható semmihez. Sosem szabad feladni, mert mindig lehet változtatni az életünkön, mindenki elérheti az álmait.

Bármilyen is jelenleg a testünk, szeressük, és legyen önbizalmunk. Miközben haladunk az utunkon, érezzük jól magunkat a bőrünkben, mert ha gyűlöljük valamelyik testrészünket, akkor mérgezzük a lelkünket - hirdeti Sarah.

A fitneszkirálynő bár már rengeteg kilótól megszabadult, még közel sem ért az út végére. Az biztos, hogy sok nő tanulhat tőle, ha önbizalomról van szó, hiszen egy falatnyi fürdőruhában is úgy pózol, mint aki tényleg büszke önmagára, testére és elért eredményeire.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?