TESTFACTOR

Elképesztő átváltozás: 2 hónap alatt lett bombanő a dunaszerdahelyi anyuka

A kétgyermekes Hegedüs Anita 2 hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy véget vet a zsírbörtönnek, és lefogy. Kitartása hamar meghozta eredményét, 10 kilót máris leadott!

A 29 éves, Szlovákiában élő Hegedüs Anita teljesen átlagos testalkatú, vagy inkább vékony kislány volt. Kamaszkorától kezdve azonban teste rohamos változásnak indult, s jó néhány kilót fölszedett magára.

"Jött a nagy szerelem, imádtunk együtt gyorsétteremben enni, s ez hamar meglátszott az alakomon."

Anita egyre gyarapodó súlyfeleslege két terhessége alatt csak még inkább növekedett. A gyermekek születése után sem sikerült lefogynia, és ez nem változott egészen 2016. február 9-éig, amikor is sorsdöntő lépésre szánta rá magát.

Egyáltalán nem éreztem jól magam a bőrömben, egyenesen undorodtam magamtól. Eldöntöttem, hogy változtatok, és lefogyok. Ekkor 76 kg voltam.

Az elhatározását annyira komolyan gondolta, hogy még aznap el is kezdett edzeni.

"Életemben először akkor voltam edzőteremben, de azóta is heti kétszer másfél órát tornázom. Futógépen futok, majd átmegyek a gépekre és jól megdolgoztatom minden testrészemet."

Anita természetesen nemcsak a sportolásban változtatta meg az életet, hanem teljesen átformálta étkezési szokásait is.

"Korábban rengeteget nassoltam és faltam a fehér lisztből készült sütiket."

A nagy váltás pillanatában Anita búcsút mondott a fehér lisztnek és a cukornak. A hizlaló alapanyagokat teljesen kiiktatta az étrendjéből, mindent update alapanyagokra cserélt. Emellett próbált több zöldséget és gyümölcsöt enni, és több folyadékot inni.

A kétgyermekes anyuka eddig 10 kg-tól szabadult meg, de még kb. 4 kg-ot le szeretne adni. Teljesen megváltozott az élete, sokkal magabiztosabb lett.

"Végre 1-2 mérettel kisebb ruhákat vehetek fel, nagyon jól érzem magam a bőrömben, bár teljesen elégedett azért még nem vagyok. A hasam eléggé megereszkedett a szülések miatt, nagy munkával fogom tudni csak ledolgozni. Legalábbis remélem. Persze nagyon vékony sem szeretnék lenni."

Anita nagyon megszerette az edzőtermi tornát is, és jó érzéssel tölti el, amikor megdicsérik az alakját, és gratulálnak a fogyásához.

"A fogyás a párkapcsolatomban is pozitív változásokat hozott. Örömmel tölt el, amikor a férjem mondja nekem, hogy mennyit változtam és egyre jobban tetszem neki. Lassan féltékeny lesz..."

A Dunaszerdahelyen élő anyuka mindenkit arra biztat, hogy hozza meg a nagy elhatározást, legyen kitartó, és figyeljen oda önmagára, az egészségére.

Minden egyes leadott kilónak örülni kell, és erőt meríteni belőle. Ez is kellő motivációt ad a folytatáshoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?