TESTFACTOR

Döbbenetes átváltozás: így formálja és szépíti meg testedet a futás!

Valódi történetek szereplőit mutatjuk meg. Olyanokat, akik életében hatalmas változást hozott a futás.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hogy miért olyan csodálatos a futás? Mindenki ódákat tud zengeni róla, aki a rabjává vált. Mi most azt mutatjuk meg, milyen lenyűgöző változásokat művel a testtel, és milyen nagyszerű előnyökkel jár, ha te is belevágsz!

1. Könnyű és mégis nehéz

Nincs szükséged hozzá drága kondibérletre, költséges felszerelésekre (leszámítva egy jól megválasztott cipőt). Mégis megmozgatja tested minden porcikáját!

2. Hatékony és intenzív kalóriaégetés

Látványosan segíti elő a fogyásod, hiszen sokkal hatékonyabb, mint akár a lépcsőzőgép, akár az elliptikus tréner. Alaposan igénybe veszi a szervezetet, ráadásul teljesen természetes és ösztönös mozgásforma.

3. Formál és feszesít

Nemcsak a fogyásban segít, hanem abban is, hogy egyúttal szép, formás, tónusos legyen a tested. Izmaidat átmozgatja, látványosan fittebb és szebb alakú leszel.

4. Jobb kedvre derít, támogatja a lelked

Nem csupán testednek, de lelkednek is óriási támogatást ad. Tökéletes módszer arra, hogy megszabadulj a stressztől, a negatív gondolatoktól, a szorongástól vagy éppen depressziótól.

5. Kiszakít a mindennapi mókuskerékből

A futás elfeledteti veled a civilizációs problémákat, az aggodalmakat, gyönyörérzést kelt az agyadban, természetes nyugtató hatású.

6. Fejleszti a szellemed és a jellemed

A futás kihívás. Ez a sport teljesítésre, koncentrációra, határaid leküzdésére tanít, ezek pedig nem csupán a testednek kedveznek, de nagyon jó hatással vannak személyiségedre az élet minden területén.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?