TESTFACTOR

Csak 15 perc naponta: Hasad feszesebb és formásabb lesz, mint valaha

A legjobb gyakorlatokat mutatjuk, melyek segítenek elérni bombaformádat.
  • Szerző: Ripost

A bikiniszezonnak vége, de ettől még egészen biztos, hogy szeretnél te is csinos, szexi és formás lenni! A lapos és feszes has nem álom! Mindössze arra kell odafigyelned, hogy csökkentsd a cukor és a fehér liszt bevitelét, és a helyes étkezés mellett ügyelj kicsit a mozgásra is.

Elég naponta 10-15 percet áldoznod arra, hogy elvégezd a megfelelő gyakorlatokat, a hatás pedig nem marad el. Hogy melyek ezek a feladatok? Máris mutatjuk!

1. Lábtolás 45 fokban

Feküdj hanyatt, karod kulcsold össze tarkód alatt. Emeld el enyhén a földtől felsőtested, lábadat pedig úgy told el magadtól, hogy először derékszöget zár be a levegőben, majd enyhén felfelé nyújtod ki. Ismételd ezt meg 30-szor.

2. Csípőtolás

Karodat nyújts ki tested mellett hanyatt fekvésben. Lábad tartsd a föld felet kinyújtva, majd lendülj fel gyertyába és vissza. A 30 ismétlés során lábad ne érintse akkor sem a talajt, amikor ismét visszaereszted egy elrugaszkodás előtt.

3. Kereszthasizom erősítés

Feküdj továbbra is hanyatt. Lábad behajlítva húzd fel, fordítsd el egyik irányba, majd így végezz felüléseket, hogy átmozgasd oldalsó hasizmaidat is. Mindkét oldalra 20-20 ismétlést végezz.

4. Plank lábemeléssel

Támaszkodj meg plank pozícióban. 1 percen át tartsd így magad egyenes testtel és feszes hassal, mialatt lábaid felváltva emeled meg.

5. Nyújtott lábemelés oldalra

Állj fel a földről. Egyik kezed tedd csípőre, ellenkező kezed tedd a tarkód mögé, és nyújtott lábad emeld emeld könyöködhöz, majd keresztezd másik lábad előtt. Ismételd meg mindkét irányba a gyakorlatot 25-25 alkalommal.

És ezeket olvastad már?