TESTFACTOR

Brutálisan szexi ez a nő, és biztosan nem mondod meg, hány éves!

Egészen elképesztő adottságokkal rendelkezik! Odafigyel magára, egészségesen él és sportol. De akkor is...
  • Szerző: Ripost

Liu királylány néven futtatja Instagram-oldalát a szuperszexi és sportos Liu Yelin. Mint nevéből sejthető, az ázsiai kontinensen, azon is belül Kínában él.

Hogy mégis hány éves? Hmmm... Valamicskét árulkodó lehet, hogy fia már betöltötte a huszonkettőt. De ez most mindegy is, a lényeg, hogy Liu idén lesz 50 éves - bár ahogy szokta mondani, cseppet sem foglalkozik a korával.

Ilyen testi adottságok mellett bizony mi sem fecsérelnénk erre az időt, és könnyen belátható, hogy Liu királylánynak tényleg vannak ennél sokkal fontosabb teendői.

Hetente legalább 5-ször edz, alkalmanként minimum 2 teljes órát.  A futás alap, hetente 100 km-nek meg kell lennie.

De Liu gondosan odafigyel arra, hogy változatosan mozgassa meg izmait, így a futás mellett több más sportot is űz párhuzamosan.

Profi tánc- és aerobik oktató, ebben a minőségében rendszeresen kap jól fizető televíziós megbízásokat.

Nem riad vissza az extrém sportoktól sem, szívügye például az ejtőernyős ugrás. Emellett búvárkodik és szörfdeszkázik is...

... és ami szerinte az ő korában a legfontosabb: sosem hagyja, hogy testének egyetlen porcikája is ellustuljon!

De nem csigáznánk tovább a kedélyeket, nézzük meg, hogy fest Liu, amikor éppen nem az edz, hanem anyukaként működik, és a fiával bonyolít közös programot.

Nem meglepő módon gyakran hiszik, hogy helyes fiatal srác a barátja. Liu különben 30 éves korában tanult meg úszni, és ennek apropóján kapott rá a rendszeres sportra. Ahogy mondja, odafigyel az étkezésére, kimondottan kerüli a cukrot, a fölösleges szénhidrátokat és az ipari csomagolású élelmiszereket. Szemmel láthatóan jók a génjei és az is gyanítható, hogy jól ment férjhez. Minden korábbi jó döntéséhez, ehhez meg pláne csak gratulálni tudunk!

(Instagram)

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?