TESTFACTOR

Az ázsiai nők 5 trükkje: ezért imádják őket a férfiak világszerte

Mitől olyan vonzóak az ázsiai nők? Lesd el a trükkjeiket, legyél te is egzotikus és csábító!

Nem újdonság, hogy a férfiak rajonganak az ázsiai nőkért. Persze egzotikusak, különlegesek, de mi az, ami annyira vonzóvá teszi őket?

Lehet, hogy a trükkjeiket felhasználva te is megsokszorozhatnád a vonzerődet?

NÉZZÜK A TRÜKKÖKET!

Vékonyak, alacsonyak, gyereklányszerűek

Törékenynek születni kell, de karcsú te is lehetsz.

Felnőtt vagy, természetes, hogy felnőttnek látszol, és nem egy kifejletlen gyereknek. Étkezz egészségesen, sportolj, így lányos fiatalságodat sokáig megőrizheted.

Sima, ragyogó bőr

Bőrük titka a bőrradír.

Testüket havonta, arcukat hetente egyszer lecsiszolják.

Ezt a trükköt érdemes követned. Az elhalt hámsejtek rendszeres eltávolítása nem csak széppé varázsolja a bőrödet, de egészségedre is hat. A test legnagyobb méregtelenítő szerve a bőr. Ha külsőleg, bőrradírral támogatod a munkáját, a többi méregtelenítő szervedet kíméled egyúttal.

Házilag készült bőrradír

Hozzávalók: tengeri só, citrom, rozmaring, olívaolaj

A radírozáshoz használj házilag készült bőrradírozó krémet. Bőröd észvesztően sima lesz tőle. Mivel nem marad rajtad elhalt hámsejt, az ágyban sem táplálod a poratkákat. Ezzel megelőzheted a házipor allergiát.

Mindig ápolt, kellemes külső

Nem kevesen közülük túlzásba is esnek. Felkelés után több mint 3 órát töltenek sminkjük és frizurájuk elkészítésével, ruhájuk és a hozzá illő ékszerek kiválasztásával.

Te is tiszta, gondozott vagy, csinosan öltözködsz. Életstílusodba azonban nem fér bele, hogy napod jó részét a tükör előtt töltsd. Elég egy könnyű smink, egy bátor kis csavar a frizurádban.

Ne felejtsd el pirosítóval kihangsúlyozni a pofacsontodat.

Az nagyon egzotikussá tesz!

Vegyél fel egy huncut kalapot és biztos lehetsz benne, hogy sok férfifej fordul majd meg utánad!

Mosoly

Kultúrájukból, hagyományaikból adódóan az ázsiai nők mindig udvariasak, alázatosak. Az alapvető kedvesség belőled sem hiányzik. Ne spórolj a mosolyoddal. Nem csak környezetedet teszed napsugarassá, de magad is jobb kedvű leszel.

Követik párjukat mindenben

Csatlakozz te is kedvesed egyik hobbijához.

Ahhoz, amelyik hozzád a legközelebb áll.

Értékelni fogja, és az eközben együtt töltött, minőségi idő még közelebb hoz benneteket egymáshoz. Persze közben ne hanyagold el saját kedvteléseidet se.

És ezeket olvastad már?