TESTFACTOR

A legjobb gyakorlat, hogy hetek alatt eltűnjön a tokád

Te sem szereted, ha nagy a tokád? Szerencsére 2-4 héten belül látható eredményt érhetsz el. Néhány gyakorlatot mutatunk, ami az állat, nyakat és az állkapcsot is erősíti.
címkék:
  • Szerző: A

Nem kell operációra menned, hogy eltávolítsd a nyak alatti kellemetlen zsírpárnát  vagy belenyugodnod, hogy most már mindig így és itt lesz. Szerencsédre a toka könnyen csökkenthető. Meg kell csupán erősítened a nyakizmaidat.

Végezd a gyakorlatokat 2-4 héten keresztül naponta  öt-hét alkalommal.  Az eredmény rövid időn belül látható lesz és mindenütt végezheted, ahol csak jólesik. Legyen az a fürdőszoba fürdés közben vagy akár a munkahelyi mosdó.

Elsőként melegítsd be a nyaki és nyak körüli izmaidat!

Mozgasd előre-hátra az álladat!

Miután bemelegítettel, jöhetnek a gyakorlatok, de a gyakorlatok között lazítsd az izmokat a száj gyors kinyitásával és becsukásával.

1. Formálj merítőkanalat!

Tátsd ki először a szád, majd  hajlítsd befelé az alsó ajkad. Csukd be a szád és nyomd az alsó állkapcsot előre. Végezd el a gyakorlatot öt-tízszer, majd lazíts!      

2. Dobj csókot a mennyezetre!

Fordítsd felfelé a fejed és nézd a mennyezetet. Csücsöríts és fújj csókot a mennyezet felé.

3. Érintsd meg az orrod!

Nyújtsd ki a nyelved és próbáld elérni az orrodat a nyelved hegyével!

4. Nyomd az állat lefelé!

Tedd az öklödet az állad alá és nyomd az öklödet felfelé, az állat lefelé - egymás ellen.

5. Formálj háromszöget!

Fordítsd a fejed balra, majd nyomd előre az állkapcsod, hogy megfeszüljenek az izmok a nyakon. Tedd ugyanezt a másik oldalon is.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?