TESTFACTOR

-62 kiló egy év alatt: Elképesztő, amit ez a lány művelt a testével!

Ha egy nőnek erős a motivációja, nem ismer lehetetlent! Fogyókúra esetén mindig mûködik: elszántság, kitartás és szaladnak lefelé a kilók. Ezúttal Rebecca bizonyított, nem is akárhogy! Ezt nézd!
  • Szerző: F. E.

Egyesek az esküvőjükre képesek leadni akár 52 kilót is, másokat egy egzotikus és drága utazás motivál ahhoz, hogy elérjék céljukat. Ez történt a 25 éves Rebecca Graftonnal is, akit egy előre kitűzött jamaicai álomnyaralás segített abban, hogy ne tántorodjon el, kitartson szigorú diétája és edzésterve mellett.

A philadelphiai lány 2014-ben kezdte el a fogyókúrát és még abban az évben lefoglalt egy utat Jamaicára, hogy fogyókúráját mindenképp tartsa.

Korábban ugyanis ez nem sikerült neki, mindig feladta, ám ezúttal biztosra akart menni.

"Semmiképp nem akartam úgy kinézni a nyaraláson, ahogy akkor... Ez motivált a legjobban, hogy végig tudjam csinálni."

Először is meg kellett változtatni az étkezési szokásait: inkább kisebb adagokat fogyasztott és többször, sok zöldséggel és gyümölccsel. Áttért a természetes és friss alapanyagokra, kiiktatta a cukrot és a magas szénhidráttartalmú ételeket, helyettük inkább több fehérjét vont be napi étrendjébe.

Megtanultam, hogyan kell használni a friss összetevőket, hogy valóban jó íze legyen az ételnek.

Edzőterembe is elkezdett járni, ahol futással kezdte a mozgást fokozatosan beiktatni az életébe. Eleinte lassú tempóban sem tudott 1 kilométernél többet sétálni, de ahogy hónapról hónapra fogytak a kilók, egyre könnyebben ment az is. Mostanra fél maratont is képes lefutni, és nemcsak a futópadon!

Rebecca szerint sokat segített átalakulásában a zumba, mint mondja, edzés közben teljesen kikapcsolt, elengedte, ki mit gondol róla és átadta magát a ritmusnak.

Kitartott a lelkileg legnehezebb időszakban, nem adta fel a mélypontokon és a sok küzdelemnek meg is lett az eredménye:

111 kilogrammról 64-re fogyott le, mindezt két év alatt és azóta is tartja a súlyát!

Sikeres fogyásának hamar híre ment, hiszen Rebecca elkezdett egy blogot írni My girlish whims (Lányos szeszélyeim) néven és az Instagramon is rengeteg hasznos tanáccsal valamint finom receptekkel látja el követőit, akiknek száma már túllépte a százezres álomhatárt is!

"Az eleje tényleg nagyon nehéz volt, de a párom és a barátaim is sokat segítettek és ha néha elcsábultam egy finom bor által, ugyanúgy folytattam tovább, ahogy most is teszem. Fantasztikus érzés ennyi feleslegtől megszabadulni!"

A tényleg megérdemelt utazás természetesen nem maradt el, Rebecca beszámolója szerint pompásra sikerült:

Ami új külsejének köszönhetően nem is meglepő...

"Mindig erről a külsőről álmodtam! Köszönöm a sok biztatást! Most rajtam a sor, hogy segítsek a fogyni vágyóknak. Kitartás, és meglesz az eredmény!"

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?