TESTFACTOR

4 gyakorlat, ami tökéletesen eltünteti a melltartóhájat

A legkarcsúbb nők életét is gyakran megkeseríti néhány zsírpárna. De ne keseregj, inkább szállj harcba ellenük! Íme, a leghatékonyabb gyakorlatok a hátadon kibuggyanó hájacskák ellen.

Hiába karcsú a derekad és izmos a lábad, ha felveszel egy szexi melltartót, a pántok keményen bevágnak a hátadba, és vékony kis úszógumiként koronázzák meg a derekad. A legtökéletesebb összképet is beárnyékolják és elrondítják. 

Ezzel a négy egyszerű, otthon is könnyedén elvégezhető gyakorlattal, végre végleg búcsút mondhatsz az úgynevezett melltartóhájnak.

Kövesd lépésről lépesre, és végig figyelj a fokozatosságra és a pontos kivitelezésre. 

Szükséged lesz egy kis kézi súlyzóra és egy rugalmas gumiszalagra.

1. Tárogatás padon ülve

Ülj le egy pad vagy szék szélére úgy, hogy épp csak megtámaszkodsz rajta. Egyenes, feszes gerinccel dőlj előre, körülbelül 45 fokos szögben. Fogj egy kis kézi súlyzót, és lógasd le a karjaidat magad mellett. Picit hajlítsd be a könyököd és emeld fel a karjaidat úgy, mintha repülni készülnél. Figyelj, hogy ne lendítsd, hanem izomból húzd őket. 15 ismétlést végezz, szép egyenletes tempóban. 

2. Karhúzás mellkas előtt

Szintén egy kis kézi súlyzót használj. Egyenes háttal, kis terpeszben állj meg a földön, karjaid a tested előtt legyenek, magad felé fordítva. Húzd fel a súlyzókat egészen a melled fölé, ameddig csak bírod. Igyekezz teljes vállból dolgozni, és törekedj a pontos kivitelezésre. A hátad végig tartsd feszesen, hogy biztosan elkerüld az előre dőlést. Ismételd tizenötször a gyakorlatot.

3. Könyökhúzás előre dőlve

Igazi zsírgyilkos gyakorlat. A súlyzóval a kezeidben állj kis terpeszben. A felső testeddel hajolj előre, körülbelül 90 fokban. A térdeidet hajlíthatod kissé, hogy ne feszüljön a lábad, de a hátad maradjon végig teljesen egyenes. Karjaid a tested mellett lazán lógasd a föld felé, innen indul a gyakorlat. Tartsd szorosan a súlyzókat, és húzd fel őket a tested mellé, mellmagasságig. Lassan, egyenletesen és pontosan dolgozz. Ismételd meg a mozdulatot tizenötször.

4. A nagy gumiszalagtrükk

Válassz egy közepesen erős gumiszalagot, és fogd meg a két végén. Az egyik kezed a fejed felett, a másik pedig körülbelül 90 fokban, vállmagasságban tartsd. A fent lévőt fixáld gondolatban, szóval tartsd mozdulatlanul, mintha oda lenne betonozva, a másikat pedig kezdd el le és fel mozgatni. Figyelj, hogy végig feszesen tartsd a szalagot. A mozdulataidat egy képzeletbeli vonal mentén vezesd, egyenletes tempóban. Ismételd meg tizenötször.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?