TESTFACTOR

2018-ban ezekkel a vadiúj ötletekkel tehetsz még többet az egészségedért!

Az egészség jövőre sem megy ki a divatból, sőt! Szuper újításokat mutatunk, hogy még erősebb, még energikusabb lehess! Ez a siker kulcsa!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Itt az új szuperétel, a moringa!

A moringa fa szárított levelének megőrlésével készült moringa-por 90 létfontosságú tápanyagot és 46 -féle antioxidáns vegyületet tartalmaz, többek között a vas és a kalcium egyik legjobb természetes forrása. Immunrendszer-erősítő hatása mellett a vérnyomást és az ízületeket is képes karban tartani, de az erőnlétet, és az energiaszintet is növeli.

Jön a képernyőfény-védő krém

Az UV-sugarak mellett a légszennyezettség, a képernyők kék fénye, és a bőrápoló szerek egyes összetevői is terhet rónak a bőrre – az új generációs szépítőszerek ezekre a kihívásokra is választ adnak.

Kötelező önidő!

Az elfoglalt nők közül is egyre többen jönnek rá, hogy magukra időt és energiát szánni nem luxus, hanem jószerivel kötelező.

Telefonos segítség az egészséghez

Appok figyelmeztetnek a termékeny napjaidra, de akár otthon elvégezhető teszteket is rendelhetsz online.

Az otthonod fitneszteremmé változik

Hihetetlen, mennyi időt spórolhatsz az új trenddel! Nem kell elmenned a fittnes terembe, helyette online is bekapcsolódhatsz a kedvenc aerobik-órádba, vagy csatlakozhatsz egy kőkemény spining csoporthoz! Mindehhez persze az otthoni fitnesz-eszközök is egyre magasabb színvonalúak.

Jön az egészséges kutya- és macskakaja

A kedvenceid is egyre egészségesebben táplálkozhatnak, a gyártók most már erre is odafigyelnek.

Vitamin a szellemi teljesítményért

A recept nélkül kapható szerek piacán olyan étrendkiegészítők jelennek meg, amelyek segítenek abban, hogy maximálisan kihasználd a képességeidet.

Egyre természetesebb lesz az otthonunk

A 2018-as lakberendezési trendek is a természetességet, az egészséget tükrözik majd.

A hosszú élet az új anti-aging

Már nem az a cél, hogy minden áron fiatalok maradjunk, vagy legalább annak tűnjünk, hanem az, hogy egészségben, aktívan éljünk minél tovább.

Az edzőruhák is megújulnak

Az új edzőruhák hűvösen tartanak, és minden sportra alkalmasak – a divat pedig leginkább a body & mind irányzatok felé halad, így egyre több ruhát találunk az üzletekben a jógához, a tai chi-hez és a többi spirituális sportághoz. A színekben uralkodó lesz a fehér és a nude árnyalat.

Jön a biohacking

Az új évben alkalmazások és trükkös hatóanyagok segítik majd, hogy az egészség szolgálatába állítsuk a technológiát. Az új alkalmazások segítségével tökéletesen kielemezhetjük a ciklusunkat, a szuperételek segítenek az erőnk, energiák felélesztésében, de a szépségápolásba is belopódznak olyan újdonságok, amilyenek például a hasznos baktériumok, amelyek a bőrt is szépítik.

Felfeldezzük és imádjuk a Holdat

Nem újdonság, hogy a Hold komoly hatást gyakorol ránk, 2018-ban azonban a korábbiaknál is jobban értékeljük majd. Sokkal többet fogunk foglalkozni vele, mint a horoszkóppal.

Betör az okosmatrac

Az alvás minőségének javítását célzó termékekre egyre nagyobb az igény, így 2018-ra várják az okosmatracok sikerét. Ez a matrac elemzi a rajta alvó ember alvását, szabályozza a hőmérsékletet, és akkor ébreszti fel az alvót, amikor az egy felületesebb alvási fázisban van.

Érkeznek a növényi joghurtok

A joghurt minden változatban egészséges, de 2018 sztárjai kétségkívül a növényi joghurtok lesznek.

A természetes sminkek egyre színesebbé válnak

A természetes eredetű sminkszerekkel eddig legtöbbször finom, natúr sminket lehetett készíteni. Mostantól azonban megnyílik az út az élénkebb, feltűnőbb színek előtt is.

A kombucha ínyenc ital lesz

Az erjesztett teából készült egészséges ital eddig is nagy sztár volt, most azonban tovább fejlődik: jönnek a gyümölcsös, kávés, vaníliás kombucha-italok.

Coworking-irodák csak nőknek

A szabadúszás egyre elterjedtebb életforma lesz – és megjelennek a kifejezetten szabadúszó nőknek szánt közösségi irodák is.

Egyre népszerűbbek az „offline” helyek

Egyre többen szeretnének legalább időlegesen lekapcsolódni a hálózatról – nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek majd az olyan kávézók, éttermek és szállodák, ahol nincs WIFI.

címkék:
És ezeket olvastad már?