YESSS

Micsoda november! Ennek a három csillagjegynek nem lesz oka panaszra

November többnyire a Skorpió hava, de a Nyilas is beköszön és a Napon kívül a többi bolygó is részt vesz abban, hogy minden rendben menjen ebben a hónapban. Novemberben három csillagjyenek igazán jó dolga lesz.

Közeledik a tél, és a Skorpió hava az átcsoportosítás ideje. Novemberben is lesz több fontos csillagállás, ami már 4-én kezdődik a Skorpió újholddal. November 5-én a Merkúr a Mérlegben lesz, és a Vénusz a Nyilasban. De a hónap folyamán egyéb energiák is hatni fognak ránk. Átcsoportosulnak. Három csillagjegy számára viszont különlegesen jót hoz ez a hónap. Te közöttük vagy?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Skorpió hava Fotó: Shutterstock

Ikrek

A hónap első felében jól mennek a dolgaid, de a második felében igazán ragyogni fogsz. Amíg a Skorpióban halad a Nap, jó munkalehetőséged lehet. A csillagok most elárulják, hogy a régi helyed igazán megfelel-e számodra, mert ha nem, a sors eléd dob egy meglepetést, egy ajándékot. A döntés a tiéd, de nem fogod megbánni a változtatást. Szerelem terén is minden rendben az életedben, ha eddig nehezebb időszakod volt, akkor ezen ebben a hónapban mindenképpen túljutsz. Mire a Nyilasba lép a Nap, rádöbbensz, milyen fantasztikus hónapot zárhatsz. A kínálkozó lehetőségek most a te malmodra hajtják a vizet!

Nyilas

Számodra a csillagos ég most a határ! Bármilyen rossz gondolat merül fel benned, az csak a fejedben van. Ha bármit elültetsz most, az kivirágzik. Ezért engedd el a félelmeidet. Sokan fognak hozzád fordulni a hónapban, mert sugárzod a biztonságot, a nyugalmat és a stabilitást. A barátság fontos számodra, és nem fogsz csalódni ezen a téren sem. A párkapcsolatod is kivirágzik, jellemző rád ebben az időszakban, hogy megingathatatlan vagy. Ez az az időszak, amikor bármibe kezdesz, az égiek támogatni fognak.

Vízöntő

A Vízöntőben lévő Jupiter sokat segít neked, hogy az elégedettség érzésében fürödhess! A szerencse bolygója továbbra is melletted van. Szerelmi életedben nagyon őszinte lehetsz, most merj kimondani bármit, ami a szívedben van. Ne gondolkodj el azon, mikor tökéletes az időzítés. Ebben az időszakban felmerülő álmaid, terveid megvalósulhatnak. Ideje belekezdeni. Ne rohanj, engedd meg, hogy lépésről lépésre haladhass. Már a hónap elején megmutatkoznak a sikerek az életedben, de hónap végére teljesen tisztán látszik az út, amin végigmehetsz. Áramlik az életed ebben a hónapban. Lovagold meg a hullámokat! Neked is bejön a Skorpió hava!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?