MAMAKLUB

Tedd bele a lelked! Szívmelengető ajándékötletek anyák napjára

Szeretnél valami különlegeset, maradandó ajándékot adni anyák napjára? Mutatjuk a legjobb ötleteket, amiket még a legkisebb kézmûvesek is el tudnak készíteni.
  • Szerző: Ripost

Mi más okozhat nagyobb örömet egy anyának, nagymamának, mint saját csemetéje, unokája által készített meglepetés! A kis kezek által készített ajándék felbecsülhetetlen érték és örök emlék.

Kötény

Fehér vászonkötényt textil festékkel és textil filccel mintázhatod. A kis kezek és lábak segítségével gyönyörű mintákkal tehetitek különlegessé! Ne felejtsd el a végén vasalóval rögzíteni a színeket!

Váza

Különleges mintájú vázát készíthettek csomagolópapírból. A különböző színű papírokból vágjatok ki köröket, vagy tépkedjétek kis fecnikre, majd ragasztóval ragasszátok a vázára. A végén hobby lakkal fixáljátok.

Festmény

Egy egyszerű fehér papírra, vagy vászonra is alkothattok maradandót. Kis tenyerekből gyönyörű csokrot "köthettek" acryl vagy tempera festék segítségével.

Táska

Nem csak szép de praktikus ajándék is lehet egy szépen festett vászontáska. Textilfestékkel "nyomdázzátok" fel a virágszirmokat, majd fessétek meg hozzá a szárat, levelet. Végén vasalóval rögzítsétek a festéket az anyagon!

Tálak

Hobby boltokban kapható porcelán filc segítségével tányérokat, poharakat tehettek maradandóvá. Az alkotást ne felejtsétek a végén fixálni, a sütőben "megsütni".

Szívek

Egy darab drótból formázz szívet, kend körbe ragasztóval a majd színes fonállal sződd körbe.

Minikert

Hangulatos kiskertet varázsolhatsz egy ütött-kopott tálkába. Ültess bele  virágot, majd díszítsd mohával, kavicsokkal, gallyakból készített dekorációkkal.

Kávé helyett 

Egy bájos csészébe rendezett virágcsokorral köszönteni anyák napja reggelén biztos siker!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?