MAMAKLUB

Óriási vihart kavart ez az anyuka! Ízekre szedik őt a neten

Az édesanya egy kisbabával látható a képen, és a fotó sokaknál verte ki a biztosítékot
  • Szerző: FÁB

Meg Nagle közzétett egy fényképet magáról, amint egy kisbabát szoptat. Õ maga is anyuka, nem is lenne ebben a képben sok meglepő, csakhogy ő nem a saját, hanem a nővére gyermekét szoptatta, ez pedig óriási vitát robbantott ki a neten.

„Az én gyönyörű unokaöcsém” – írta a fotó mellé, melyet Facebookon osztott meg. A történet szerint ő vigyázott a kicsire, amíg a baba anyukája dolgozott, és bár próbálta többször megetetni őt az előre kikészített cumisüvegből, nem igazán járt sikerrel az etetés.

Egészen addig, míg eszébe nem jutott, hogy saját mellére vegye, hiszen ő maga is szoptatja még saját, legkisebb gyermekét. Ezzel pedig el is indult a lavina. Ízekre szedték a fiatal nőt, mert sokan visszataszítónak találták, hogy unokaöccsét szoptatja. Hatalmas ellenérzést keltett, hogy a képen látható gyermek nem saját édesanyja melléből szívja a tejet.

Mások viszont felszabadultan osztották meg saját emléküket, és mondták el saját történetüket. Az egyik kommentelő például arra emlékszik vissza, hogy saját húga szinte könyörgött neki a kimerültségtől, hogy segítsen megetetni és jóllakatni gyermekét. Másvalaki pedig arra emlékezett, hogy régen egy-egy közösségen belül természetesnek számított, hogy egymás gyermekét is megetették az édesanyák, így segítve egymást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?