MAMAKLUB

Minden biztosítékot kivert a netezőknél a kismama hirdetése

Túlment a határon az anyuka, aki egy alapvető szülői feladatra háztartási alkalmazottat akart felvenni. A hirdetés alatt valóságos lincshangulat alakult ki, a kommentelők eszméletlenül felháborodtak. Te kinek adsz igazat?
  • Szerző: Ripost

A házaspár egy kisgyerekes szülőknek fenntartott weboldalon adott fel egy hirdetést, melyben az anyuka bilire szoktatáshoz kér segítséget, hogy a babájuk a rokonok karácsonyi látogatására szobatiszta legyen. A netezőknek ennyi már bőven elég lenne a felháborodáshoz, de még nincs vége.

Bevallotta, hogy férje és ő óriási erőfeszítéseket tettek az ügy érdekében, de kudarcot vallottak. Igaz, ahogy a hirdetésben írja, nincs idejük arra, hogy a gyerkőcöt bilire szoktassák, mert mindketten nagyon elfoglaltak a munkájuk miatt. Ugyanakkor kétségbeesetten szeretnék, ha a kicsi megtanulná a bilihasználatot, mire a férfi szülei látogatóba érkeznek az ünnepekre. Ez már nemcsak felháborodást, de valóságos lincshangulatot is kiváltott a netezők körében - de még mindig nincs vége.

A házaspár megadta az ideális dadus paramétereit, akitől azt remélik hogy szobatisztaságra neveli a kislányt. Az egyik, hogy legyen legalább tíz éves gyakorlata kisgyereknevelésben, és ami kiemelten fontos: legyen tapasztalata a biliztetéssel kapcsolatban. És a másik kritérium: képes legyen december huszonharmadikára megtanítani a három éves kislányt a bilihasználatra. A hirdetést feladó anyuka leírta, hogy van már házvezetőnőjük, aki a gyerek szükségleteire is odafigyel, de nekik egy tapasztalt szakemberre van szükségük a probléma megoldására. A hároméves kislány szülei 18.000 forintnak megfelelő fontot fizetnek a heti tíz órás tréningért, és siker esetén bőkezű bónuszt is adnának.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?