Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2017.07.07.

Íme, a szuperpóz kisbabát váró nőknek, ez csúcs

Már várod a babát, de minden porcikád fáj? Most megmutatjuk, milyen helyzet segít abban, hogy könnyebbnek és felszabadultabbnak érezd magad a 9 hónap során.

Szerző Sors Edina

Íme a legjobb testtartás, amit minden kismamának el kellene sajátítania! A Múla-badha, azaz a gyökér-forrás póz enyhíti az egyre növekvő pocak miatt a belő szervekre nehezedő nyomást, egyúttal aktivizálja a máj, a vese és a belek működését. Ez a kitartott póz kivételesen jó hatással van nemcsak a kisbabát váró nőre, de a magzatra is, hiszen erre a gyakorlat idejére sokkal kényelmesebben fér el a szűk helyen. Érdemes a kismamáknak minél többször, de legalább hetente ötször néhány percet szánni erre a gyakorlatra, hiszen a Múla-badha a szülésre is előkészíti a terepet: erősíti a kismedencei izmokat, amelyeknek hatalmas szerepük van a vajúdás és a kitolási fázis során. A technikát Hilaria Baldwin, a  hollywoodi sztárszínész csinos felesége nemcsak gyakorolja, de tanítja is. A népszerű jógaoktató tanácsait több százezren követik az interneten.

Múla-badha:

Ülj sarok- vagy lótuszülésbe. Hunyd be szemed, a belégzést követően tartsd vissza a lélegzeted, és közben erősen szorítsd össze a farizmokat. Tartsd ki, ameddig kényelmes, majd lazíts.  Ismételd többször a gyakorlatot. A sztáredző Hilaria Baldwin ezt a tanácsot adja a bizonytalankodóknak: „Olyan érzés, mint amikor pisilned kell, de egy pillanatra visszatartod a vizeleted...”

Adhó-mukha-svanászana (lefelé néző kutya):

Ezt a szuperpózt úgy a legegyszerűbb végrehajtani, hogy négykézlábról megemeled a csípőd és kinyújtod a kezeidet és a lábaidat, mintha egy hegytetőre hasonlítanál.  Ez a helyzet segít a hátsó combhajlító izmokat rugalmasan tartani. Ez történt Hilariaval is, aki nyugtalan láb-szindrómában szenvedett, mint igen sok kisbabát váró nő.

„Mindhárom terhességemnél, amint kiléptem az ágyból, máris felvettem ezt a jógapózt. Minél többet nyújtod a lábaidat, annál jobban enyhíti a kellemetlen pillanatokat” - mondta a sztárszínész felesége.

Szülés előtt többféle pózban gyakorolhatod a csípőnyitást is, galamb- pózban, jógaguggolásban. Sokat segít, és enyhíti a fájdalmakat, ellazítja az izmaidat. Így készülj fel a szülésre!
 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jön az apokalipszis: 114 órán át havazik majd március végén

origo.hu

Brüsszel bejelentette: készüljünk a háborúra!

borsonline.hu

Gyászol a magyar TV2: súlyos halálhír rendítette meg ma a sztárokat

magyarnemzet.hu

Liu Shaolin már másképp látja a magyarokat, kínaiként kevesebb lehetőséget kap

ripost.hu

Folyton beesik a piskótád teteje? Ez lehet a baj

mandiner.hu

Újabb országok álltak Magyarország mellé az egyik legélesebb európai vitában

origo.hu

Imádja a luxust és dicsekszik pénzével a Magyar Péter mögött álló vállalkozó - videó

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

„Nagy csalódás ért” – Férjet keres magának a TV2 sztárja

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Minden magyar a szívéhez kapott, Szoboszlai őrjöngve esett össze fájdalmában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-