MAMAKLUB

Így dobd fel a kisszobát, hogy igazi gyerekparadicsom legyen

Vigyél egy kis változatosságot a gyerkőcöd szobájába. Pár ötletes berendezéssel igazi gyerekbirodalmat varázsolhatsz, amit garantáltan imádni fog!
  • Szerző: Ripost

A gyerekszoba legyen hangulatos, színes, vidám de a legfontosabb szempont mégis az, hogy csemetéd jól érezze magát benne. Elképesztő dolgokat alkothatsz pár aprósággal, néhány jó ötlettel, hiszen egy gyerekszobában lehet csak igazán szabadjára engedned a fantáziád!

Egy jól berendezett gyerekszoba, nemcsak kényelmes kuckó, hanem rengeteg fejlesztő elemet is rejthet magában!

Inspirálódj! Mutatjuk a 8 legjobb gyerekszoba ötletet:

1. Álomházikó csúszdával

Minden gyerek álma egy saját kis házikó, ahol kedvére rendezkedhet, játszhat vagy éppen csúszdázhat, ha arra van kedve. Persze ehhez a megoldáshoz mindenképp jól jön egy ügyes kezű apuka! Egyszerűbb, olcsóbb kuckómegoldásokat itt találsz.

2. Lányos birodalom

Rendezz be kisboltot, konyhát is a szobában. Ilyen játékokkal remekül telik a délután, ez nemcsak szórakoztató, de még fejlesztő hatással is van a gyerekekre. Készítsetek együtt újabb és újabb kiegészítőket a birodalomhoz. Így nagy becsülete lesz minden egyes darabnak!

3. Kuckó paradicsom

Kicsiktől a nagyokig, minden gyerek imádja a kuckós helyeket. Akár egy sátor is remek zug lehet az elvonulásra, játékra. A táblafestékkel festett fal pedig folyamatos alkotásra ösztönöz!

4. Olvasósarok

Az olvasás szeretetét, a könyvek iránti vonzalmat már kicsi korban érdemes elkezdeni. Kényelmes sarokban, kedvenc könyveivel, a kisgyerekeknek is remek kikapcsolódást jelenthet.

5. Mini játszóház

Minden gyerek imád színes műanyag labdák közé csúszkálni! Ha a felfújható medencét a szobában is hasznosíthatod, garantált sikerre számíthatsz!

6. Felfedezőnek

Igazi kincs egy ilyen szoba! És nemcsak látványnak gyönyörű a falra tapétázott világtérkép! Mire felnő a gyerek, tökéletes ismerete lesz a föld országairól.

7. Kalandfal

Sportos gyerkőcöknek, örökmozgóknak tökéletes egy mászófal a szobában. A remek kikapcsolódás mellett hihetetlen sokoldalú fejlesztésre alkalmas!

8. Biztonságos babaszoba

Az inger gazdag környezet, az élénk színek, változatos formák mellett legfontosabb a kicsik biztonsága! Ez a szuper babaszoba ennek a feltételnek is megfelel!  Minden játék kéznél van, könnyen elérhető! A kapaszkodó rúd segít a kicsinek egyensúlya megtartásában, a tükör önmaga felfedezésében, a polifoam szőnyeg pedig biztonságot ad - ebben a szobában nemcsak a baba boldog, a szülők is nyugodtak lehetnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?