MAMAKLUB

Felrobbantotta a netet ez a bátor, szoptatós anyuka!

Kisbabáját szoptatja a képen, miközben ő egy pohár vizet iszik. A fotó nyilvános helyen készült, ezért sokaknál kiverte a biztosítékot. A nők többsége viszont az anyuka mellé állt.
  • Szerző: Ripost

Az Ausztráliában élő Haddas Ancliffe egy esküvői partin készítette a felvételt, melyen kisfia szopizik, ő pedig egy pohár vizet készül meginni. Hatalmas vihart kavart a felvétel,  mely bevallottan provokatív szándékkal készült.

 

Az anyuka azt elégelte meg, hogy rendszeresen megszégyenítik a nyilvános helyen szoptató nőket.  Szerinte felháborító, hogy a mai világban, amikor

egyes nők szemérmetlenül pakolják ki domborulataikat, a részben fedetlen mellekkel szoptató anyukák látványát sokan visszataszítónak, undorítónak bélyegzik.

A legfelháborítóbb pedig az, hogy a nyilvános helyek többségén tilos gyereket szoptatni.

Haddas Ancliffe Instagram fotójára rengeteg visszajelzés érkezett. Néhányan persze kiakadtak, több ezren viszont biztatják, hogy igenis álljon ki az érdekeiért. Ami persze nem esik nehezére, hiszen az anyuka korábbi posztjai is arról tanúskodnak, hogy meglehetősen karakteresen fogalmazza meg véleményét - legyen bármiről is szó.

 

 

 

 

Bátran vállalja és megmutatta már a világnak, hogy milyen az igazi nők teste szülés után. Nem szégyenli, hogy nincs kockás hasizma, sőt, kimondottan büszke terhességi csíkjaira!

 

"A striák a bőrömön annak a csodának a hírnökei, hogy anya lehetek. Büszke vagyok rájuk, akárcsak a férjem. Minden egyes barázdáért hálásak vagyunk a sorsnak."

 

Forrás: Huffington Post

És ezeket olvastad már?