MAMAKLUB

Ez a bátor nő megmutatta a terhesség legsötétebb oldalát

A legtöbb nő, amikor megtudja, hogy terhes, igyekszik információkat szerezni: bújja az internetet, a könyveket, hogy felkészüljön arra, mi rá vár. Mégis van, ami sokkolóan hat a kismamákra.
címkék:

Alexandra Kilmurray Instagramján olyan képet tett közzé, ami kendőzetlenül bemutatja, milyen drámaian meg tud változni egy nő teste szülés után.

A kétgyermekes édesanya a szülés után visszamaradt növekedési csíkjairól tett közzé egy fotót, hogy ezzel mutassa meg követőinek az anyaság és a várandósság sötét oldalát. A poszt azonban nem rettentette el a követőit, sőt, inspirálta őket. Az édesanya ugyanis azt is megosztotta velük, hogy egy és fél évébe telt, míg képes volt nem pusztán elfogadni, de meg is szeretni drasztikusan megváltozott bőrét.

A képen Alexandra hasa, és mellette kisbabája látszik. Amikor kitette Instagramra, azt írta: "Tudom, mit gondoltok: vajon miért teszem közzé ezt a képet? Tizennyolc hónapig minden nap sírtam, amikor a tükörbe néztem, tizennyolc hónapomba telt elfogadni, és ennyi idő kellett, hogy újra gyönyörűnek érezzem a bőröm."

A kismama azt is hozzátette: senki nem törődik azzal, hogy mennyire megváltozik egy nő fizikálisan és mentálisan a szülés után. "Le a kalappal a szülés utáni depressziós anyák előtt, akik minden reggel felkelnek, hogy ellássák a gyerekeket! Együtt érzek veletek, anyukák, akik még mindig el vagytok keseredve a terhességi csíkok miatt!" Üdvözölte az anyaságot, és azzal bátorított mindenkit, hogy a rossz érzések el fognak múlni, sőt, később minden egyre jobb lesz.

Kemény dolog olyasmit publikálni, amivel kapcsolatban az ember sérülékenynek érzi magát, de Alexandra nem bánta meg. Azt írja, azért tette, hogy megossza az élményeit azokkal az anyatársaival, akik még nem tették túl magukat a változásokon.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?