MAMAKLUB

Elképesztő vihart kavart a neten az anyuka fotója, népharag zúdúlt rá

Pedig csak egyéves kisfia születésnapi fotóját tette közzé egy kismama csoportban. Először elhordták mindennek, majd kitiltották. Nem érti, miért ilyen rosszindulatúak az emberek... Bizarr fotók következnek!
  • Szerző: Z.K.

Egy ausztrál anyuka olyan képsorozatot közölt kisfia egyéves születésnapjáról, ami mindenkinél kiverte a biztosítékot. A brisbane-i Amy Louise ugyanis a gyerkőcnek egy agyat utánzó horrortortát adott ajándékba. Majd kiment egy fotóssal és a gyerekkel a természetbe, és sorozatot készítettek arról, ahogy a baba feltrancsírozza az „agyat”, és kézzel-lábbal megeszi. Amint közzétette a felvételeket, a nezetők felháborodott kommenteket zúdítottak rá. Amy pedig elmesélte, miért így ünnepelték a kisfiú születésnapját.

A kisfiú nehezen jött világra, és születése után azonnal megállt a szíve.  Amy halálosan megrémült, élete legrosszabb élménye volt, hogy nem hallotta felsírni a csöppséget – ennek ellenére reménykedve és szorongva figyelte, ahogy az orvosok próbálták újraéleszteni az újszülöttet. 13 percig küzdöttek a kisfiú életéért, akit végül sikerült visszahozni. A babát csak négy nappal később vehette a karjaiba, és a nő már akkor úgy gondolt a gyerekre, mint egy zombi babára.

 

 

Ezért készíttetett zombis tortát a kicsinek, amit hagyott, hogy a kisfiú kézzel egyen meg. Az így készült fotókat közzétette a közösségi médiában, azzal a szöveggel, hogy ez nem rosszabb, mint a tipikus, műtermi meztelen babafotók. Sőt, sokkal viccesebb és kreatívabb, ráadásul személyes: hiszen az apukával mindig is „kicsi zombiként” emlegetik a gyereket.

 

 

Amyt kitiltották az anyukáknak való Facebook-csoportból, miután megosztotta ott a felvételeket. Obszcének, undorítónak nevezték őket, és azt mondták, veszélyezteti vele a kisfia egészséges szellemi fejlődését. Õ máshogy látja: az őt támadó anyák szerinte trollok, akiknek nincs jobb dolga, mint másokkal foglalkozni. Õ és a családja boldog, és a kisfiú fejlődésével semmi gond nincs.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?