MAMAKLUB

Briliáns ötletek, hogy órákra leköss egy totyogó gyereket

Hozz létre egyszerû dolgokból zseniális játékközpontot! Fejleszd a kicsit játékosan és még magadra is marad időd! Mutatjuk a 7 legjobb ötletet.
  • Szerző: Ripost

Minden szülő tudja, hogy a kisgyerekeknek rövid a koncentráló képességük, viszont folyamatos igényük van az új dolgok megismerésére. Pár kreatív szerkentyűből, izgalmas elemekből fantasztikus dolgokat hozhatsz létre és biztos lehetsz benne, hogy gyereked imádni fogja!

Mutatjuk a legjobb játékos korai fejlesztő ötleteket:

1. Kis barkácsolók fala

Székgörgőktől a zárakig, minden egyben, amit imád egy gyerek. Szerelj fel izgalmas dolgokat egy falapra és kezdődhet a felfedezés!

2. Fal a felderítőknek

Nyitható, csukható, forgatható, húzogatható szerkezetek. Nem csak a figyelmét kötheted le ezekkel a tárgyakkal, de nagyon jó fejlesztő gyakorlatok is.

3. Izgi fal a legkisebbeknek

Minden, ami színes, hangot ad, érdekes tapintású, mehet egy darab falapra. Pántokkal is rögzíts dolgokat, így még izgalmasabb lesz a felfedezés!

4. Úti tábla

Kisebb méretben is elkészítheted a zseniális játszó-fejlesztő táblát. Egy hosszabb utazásnál kifejezetten hálás leszel a lakatnak, biciklicsengőnek, kampóknak.

5. Papírtekercset a falra

A rajzolás az egyik legjobb fejlesztő gyakorlat egy kisgyerek életében. Szerelj a falra egy tekercs papírt, alul rögzítsd egy pánttal, így bármikor alkothat, amikor kedve támad!

6. Fűzőcske

Egy tésztaszűrő edényből és színes zsenília drótokból zseniális játékot varázsolhatsz. Jól fejleszti a finom motorikát, miközben remekül elfoglalja magát a kisgyerek!

7. Festés foltok nélkül

Tegyél különböző színű festéket egy zárható nejlonzacskóba és rögzítsd a kisgyerek számára elérhető magasságban. Nyugodtan magára hagyhatod, úgy keverheti a színeket, alkothat, hogy semmi nem lesz utána festékes!

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?