MAMAKLUB

A te gyereked is nagyon rendetlen? Mutatjuk a trükköt, ami segít - Videó

Ezzel az egyszerû, filléres trükkel öt másodperc alatt összehajtogathattok egy pólót, így az utálatos feladatnak percek alatt a végére lehet érni.
  • Szerző: Ripost

Lássuk be, a kimosott ruhák összehajtogatása senkinek sem a kedvenc elfoglaltsága. Amolyan igazi "nemszeretem feladat, amelynek a legjobb, ha gyorsan a végére járunk, és elfelejtjük. Ebben segít ez a filléres eszköz, amely több helyen készen is kapható, de minek költenél rá pénzt, ha kartonpapírból és ragasztószalagból tíz perc alatt elkészítheted?

A hajtogatólaphoz először is vágj hat egyforma téglalapot valamilyen vastagabb kartonból. Az egyikre tegyél rá egy összehajtott inget, és vágj ki egy épp akkora téglalapot a kartonból, amekkora az ing mérete. Ezt a műveletet ismételd meg mind a hat kartonlappal. Tegyél egymás mellé három kartonlapot, majd ezek alá még hármat. A ragasztószalag segítségével ragaszd össze a hat lapot úgy, hogy azért egy pici hézag maradjon köztük. Ezzel el is készült a hajtogatólap, amelynek a használata is rendkívül egyszerű.

Fektesd rá az inget vagy a pólót a lapra, és hajtsd fel előbb a lap jobb, majd a bal oldalát, végül az alsó felét. Ennyi a trükk, amelynek végén öt másodperc alatt ott van előtted a tökéletesen összehajtott ing, Máris pakolhatod a szekrénybe!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?