MAMAKLUB

A kisbaba világra jöttének gyönyörűséges pillanatai

A baba születése, az első találkozás megismételhetetlen. Nincs annál gyönyörûbb és meghatóbb, mint életet adni egy gyermeknek. Egy bátor magyar édesanya megosztotta velünk ezeket az intim pillanatokat. Köszönjük!
  • Szerző: Ripost

Külföldön egyre több szülő dönt úgy, hogy profi fotósra bízza az első felbecsülhetetlen pillanat megörökítését. Nálunk még gyerekcipőben jár a szülésfotózás, a legtöbb anya visszariad a gondolattól is, hogy a szülés intim pillanatait egy idegen fotózza.

Azonban már itthon is vannak úttörők, akik nem rettenek meg az extrémnek mondható helyzettől és szeretnék, ha később újra és újra visszanézhetnék a  megismételhetetlen pillanatokat.

Ilyen magyar anyuka Szilvi is, aki bátran vállalta, hogy a  szülés minden gyötrelmét és boldogságát profi fotós fényképezze, így képeken is örök emlék maradt kislánya, Hédi születése.

"Hogyan éltem meg? Leírhatatlan volt. Amikor Niki fotózott, szinte észre se vettem, annyira természetes volt a jelenléte. Amiért viszont a szülésfotózás mellett döntöttem, az az volt, hogy nemcsak belülről, saját élményként szerettem volna elraktározni Hédi kislányom megszületését, hanem látni is szerettem volna. Túl az élményen és Niki elragadó személyiségén, azt gondolom, hogy ezeken a képeken olyan nőt, leendő anyát láttam viszont, ami soha, semmilyen más körülmények között elő nem hívható. Egy dolgot sajnálok: hogy nem ismertem Nikit 2 évvel korábban."

A szülésfotózásról bővebben ezen a blogon olvashatsz.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?