MAMAKLUB

6 egyszerű tipp, hogy örökké tartson a szerelem

A legtöbb párkapcsolati tanács a szex és a beszélgetés fontosságát hangsúlyozza. Az intimitást azonban nehéz visszahozni, ha kezd kihûlni a vágy. Íme, 6 apró dolog, amit naponta megtehetsz, hogy örökké tartson a szerelem.

Egy kapcsolat két emberen múlik. Ne várj csodát, ha te nem teszel semmit. Belesüppedsz a kapcsolatba kényelmesen, és a partneredtől várod el, hogy mindent megtegyen, hogy ne múljon el a kezdeti szenvedély. A varázslatért keményen meg kell dolgozni mindkettőtöknek. Íme, 6 egyszerű tipp a mindennapokra, hogy erős és szenvedélyes maradjon a kapcsolat!

1. Légy őszinte!

Nem az a lényeg, hogy minden apróságról számolj be a párodnak, de az őszinteség nagyon fontos, főleg, ha az érzéseidről van szó. Beszélj a napi problémákról a munkahelyeden vagy, hogy szerinted keveset foglalkozik a gyerekekkel.

2. Fontos az érintés!

Gondolkozz el azon, mikor bújtatok össze a tévé előtt utoljára! Nem csak a szex fontos, hanem a mindennapi apró érintések.

Egy ölelés, egy puszi, egy arcsimogatás sokat számít, hogy ne hűljön ki a kapcsolat.

3. Nézzetek egymás szemébe!

Talán viccesen hangzik, de az, hogy beszéd közben vagy amikor beraksz egy adag mosást, belenézel a partnered szemébe, nem ugyanaz, mintha mélyen és őszintén a szemébe nézel. Szánjatok rá időd, és egy csók előtt vesszetek el egymás tekintetében.

4. Légy aktív!

Na gubbasszatok mindig otthon! Menjetek együtt mozogni, kiránduljatok vagy fussatok. ha nem jön össze mindig, hogy mindketten elmenjetek, akkor csináld egyedül. Jót tesz testnek és léleknek.

5. Szánj időt a szenvedélyre!

Legyen az egy hobbi, amit szívvel-lélekkel űzöl, vagy legyen az a vad szexualitás, a lényeg, hogy szánj rá időt. Figyelj rá, hogy ne csak akkor tedd, amikor éppen felszabadult néhány órád. Legyen tudatos és tervezett, és legfőképpen rendszeres. Ha már vannak gyerekeitek, például minden héten legyen egy nap, amikor a nagyszülőknél alszanak.

6. Néha a partnered legyen az első!

Semmivel nem mutathatod ki jobban a szereteted, mintha néha a saját igényeidet háttérbe szorítod. A szavak helyett beszéljenek a tettek, és hidd el, az erőfeszítésed megtérül majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?