YESSS

Magyarországon is terjeszkedik a Nanushka

Október 21-én a Nanushka megnyitja kapuit a biatorbágyi Premier Outletben. A márka így lehetőséget teremt arra, hogy Magyarországon is minél többen hozzáférhessenek a hazai luxusmárka egyedi termékeihez. A Nanushka a nemzetközi sajtó- és szakvélemények szerint is a világ egyik leggyorsabban fejlődő divatipari vállalkozása.
  • Szerző:

A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. befektetési stratégiájával szárnyaló Nanushka az elmúlt években az egyik legdinamikusabban fejlődő márkává vált. Kollekcióikat viszonteladókon keresztül 40 országban forgalmazzák, online értékesítéssel pedig több mint 100 országban van jelen a Sándor Szandra által megálmodott brand.

Jelenleg Budapesten és New Yorkban van Nanushka üzlet, de a London központjában elhelyezkedő új, sok meglepetést tartogató Flagship Store is hamarosan elérhető lesz a nagyközönség számára. De addig sem maradunk Nanushka nélkül!

Nanushka Showroom
Fotó: Szabolcs László

Az október 21-én megnyíló biatorbágyi Premier Outletnek köszönhetően még egyszerűbben juthatunk különleges, egyedi tervezésű Nanushka ruhákhoz, kiegészítőkhöz ráadásul a kiskereskedelmi ár 50-70 %-áért lehet elérni a 2019-es őszi-téli kollekció, valamint a 2020-as tavaszi-nyári kollekció ikonikus darabjait.

Az üzletben nem csak a közelmúlt kollekcióinak darabjai érhetőek el, hanem olyan egyedi mintadarabok is, amelyek kereskedelmi forgalomban korábban sosem voltak elérhetőek, így igazi kincsekre lehet bukkanni.

Fotó: getty

A Biatorbágyra betérő vásárlók az Outlet Center frekventált részén fekvő boltban ugyanazt a vásárlói élményt kapják meg, mintha a belvárosi flagship store-t, vagy a New York-i üzletet keresték volna fel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?