YESSS

Így kavarja fel az érzelmeidet a most érkező telihold

Érzelmekkel teli napok előtt állsz, de a feszültségből most akár valami érdekes is születhet. Fontos viszont, hogy biztos talajon állj.

Most a Skorpió jegyében lesz teljes a Hold. A telihold alaprezgése a feszültség, hiszen a Nap és a Hold ilyenkor szemben áll egymással. A Hold ilyenkor megmutatja teljességét, amire a Nap világít rá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixabay

A feszültség a közvetlen környezetedben, otthonodban lehet, de a munkádban, kapcsolataidban és a közlekedésben is megmutatkozhat. A májusi telihold rendkívül érzékennyé tehet, de felismerheted belső konfliktusaidat, és segít abban is, hogy változtass, végre fejlődhess, kimozdulj egy régi érzelmi berögződésből.

Ha sikerült ezt meglépned, akkor megértővé, együttérzővé válsz. Használd az intuíciód, spontán érkező gondolataidat. Itt a lehetőség pozitívabban látni a jövőt. Nagy kérdések kerülhetnek felszínre, ne csodálkozz, ha erős lelki vagy fizikai tünetek jelentkeznek.

Tedd fel a kérdést, mihez ragaszkodsz nagyon?

A telihold segít ennek elengedésében. Vizsgáld meg az életet egy másik nézőpontból. Találd meg magadban a feszültséged forrását. Nézz szembe azzal, amin változtatni kell. Ez az időszak tökéletes arra, hogy tisztázd, mi az amit gondolsz, és mi az, amit érzel. Adj teret az érzelmeid megnyilvánulásnak, itt az ideje hogy táncolj, mozogj, beszélgess! Add ki az érzéseidet. Jót fog tenni a lelkednek, nem marad el gyógyító hatása. Merj bátran sírni, nevetni!

Bár erre az időszakra nem feltétlenül jellemző a sok emberi kapcsolat, de figyelj arra, ha valakivel találkozol, milyen érzéseket kelt benned. Ritka, és fontos kapcsolatok jöhetnek létre, akár az interneten is. Remek napok ezek a meditálásra, egy kis ábrándozásra is. Álmaid hozhatnak üzeneteket, érzéseket. Legyél nyitott a megérzésekre, a sugallatokra. Nem tudhatod, mit hoz a jövő, de a telihold most segít tisztán látni.

 

És ezeket olvastad már?