FITTFAZÉK

Méghogy a magyar kaja hizlal! Itt a 7 bizonyíték arra, hogy ez nem igaz!

Imádod a magyaros kajákat, de nem akarsz a pluszkilók miatt aggódni? Akkor figyelj, mert mutatunk neked néhány ételt, ami nem hizlal, a receptek alapján pedig könnyen el is készítheted őket!
  • Szerző: Ripost

Túrógombóc

Ennek az esz­mé­let­len finom tú­ró­gom­bóc­nak min­den eleme di­é­tás. Se liszt, se dara nem ke­rült bele. Tit­kos al­ko­tója egy egy­szerű ma­gocska héja, ez most a profik di­é­tás cso­da­fegy­vere!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Pacalpörkölt

A pacal ti­pi­ku­san az a ma­gyar étel, amit vagy ra­jon­gá­sig imádsz, vagy még a gon­do­la­tá­tól is meg­bor­zongsz. Ámbár az is igaz, hogy előbb-utóbb min­denki meg­érik rá és meg­kós­tolja. A jól el­ké­szí­tett pa­cal­nak nincs párja!

RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Túrós csusza

El­ké­pesztő fo­gyó­kú­rás öt­let­tel ruk­kol­tak elő az Update kö­ve­tői! Fo­gad­junk, sosem hit­ted volna, hogy lehet túrós tész­tát ké­szí­teni fehér liszt hoz­zá­adása nél­kül. Pedig le­het­sé­ges! Ezt pró­báld ki!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Lecsó

Jó né­hány olyan éte­lünk van, melyre büsz­kék le­he­tünk. Az egyik ilyen nagy ked­venc a lecsó, mely nem­csak is­teni finom, de rá­adá­sul még fo­gyó­kú­rás is. A diétázókat is el­érte a lecsó-láz!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Töltött paprika

Is­teni nyári fogás, ami­ben min­den benne van, ami az egész­sé­ges táp­lál­ko­zás­hoz kell: sok-sok pa­ra­di­csom, némi pap­rika és finom hús­gom­bó­cok. Töl­tött pap­ri­kára fel!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Pogácsa

A fo­gyó­kú­rá­zók nagy bá­nata, hogy nem ehet­nek klasszi­kus pék­sü­te­mé­nye­ket. Ezzel a re­cept­tel azon­ban nem kell le­mon­da­nod a po­gá­csá­ról sem!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Roppanós rántott hús

A kó­kusz va­lódi ener­gia­bomba, rend­kí­vül táp­láló, egész­sé­ges, de még­sem hiz­lal. A paleo konyha egyik ked­venc alap­anyaga a kó­kusz­re­sze­lék, és óri­ási elő­nye, hogy nem drága. Pró­bál­tál már pa­ní­rozni vele?

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?