FITTFAZÉK

Adu ász a diétában ez az egyszerű zöldség, elképesztő amit tud!

Gyakorlatilag nincs benne szénhidrát, viszont rengeteg rostot tartalmaz. Minél többet eszed, annál gyorsabban szaladnak lefele rólad a pluszkilók!
  • Szerző: Ripost

A cukkini nem véletlenül a legkedveltebb diétás zöldség. Alig van benne hasznosuló szénhidrát - vagyis nem hizlal-, rost és nedvességtartalma viszont magas.  Hihetetlenül sokféleképpen elkészíthető: grillezheted vagy bundázhatod, sőt még a lisztet is helyettesítheted vele sütéskor. Cukkiniból lehet kenyér, fasírt, pizza, és még sok-sok egészséges finomság, mutatunk is néhányat!

1. Sajtos-ropogós cukkinigoffri

Elképesztően finom és egészséges sós nasit készíthetsz cukkiniből, ha beveted ezt az egyszerű trükköt! A sajtos cukkinigofrit imádni fogod!

A receptért KATTINTS IDE!

2. Fóliás cukkinibatyu

Alig van vele munka, és még mosogatnod sem kell. Nemcsak fantasztikusan finom, hanem egészséges is!

A receptért KATTINTS IDE!

3. Cukkiniröszti

Leesik az állad ettől a finomságtól! Igazi ínyencség, amit nemcsak a fogyókúrázók imádnak!

A receptért KATTINTS IDE!

4. Cukkini ropogós

Fogadjunk, hogy a cukkiniről neked is az jut az eszedbe, hogy puha és jellegtelen köret, amit leginkább a tányér szélére piszkálsz. Ennek vége! Ezzel a szuper újítással imádni fogod ezt az egészséges zöldséget!

A receptért KATTINTS IDE!

5. Töltött cukkini tex-mex módra

Diétázni szeretnél és imádod a fűszeres, pikáns ételeket? Töltsd meg a cukkinicsónakokat a mexikói konyha fűszereivel, paradicsomszósszal, kukoricával! Garantáltan elégedetten állsz majd fel az asztaltól.

A receptért KATTINTS IDE!

6. Citromos grillcukkini

Ez az új re­cept tö­ké­le­tes példa arra, hogy egyet­len apró vál­toz­ta­tás­sal egész más ka­rak­tert kap­hat akár a leg­egy­sze­rűbb étel is. Jelen eset­ben a ros­ton sült cuk­kini. Soha ilyen fi­no­mat nem ettél!

A receptért KATTINTS IDE!

7. Fonott cukkinibatyu

A cuk­kini a leg­könnyebb fo­gyó­kú­rás zöld­ség. Pár perc alatt ké­szít­hetsz be­lőle na­gyon egész­sé­ges éte­le­ket! Na, de ilyen cuk­ki­ni­ba­tyut még biz­tos nem lát­tál!

A receptért KATTINTS IDE!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?