FITTFAZÉK

7 szuper diétás reggeli: Garantáltan fogyni fogsz

Ne hagyd, hogy a kenyér egész délelőtt hintáztassa a vércukorszintedet! Válassz helyette szénhidrátban szegény, egészséges reggelit!

Itt az ideje, hogy jó öreg ól pirítósról áttérj egy sokkal egészségesebb reggelire. Ha ezekből a finomságokból választasz nem kell attól tartanod, hogy túl korán megéhezel. Tuti, hogy délig ki fogod bírni!

1. Sajtos-szalonnás roppancs

Iktasd ki a szénhidrátokat! Ez a sajtos-szalonnás roppancs zseniális összetevőinek köszönhetően úgy laktat, hogy közben beindítja a fogyást!

A receptért KATTINTS IDE!

2. Sajtos cukkini pogácsa

Ellenállhatatlan: kívül ropogós, belül lágy cukkinifalatkák. Vetekszik a pogácsával, de mégis sokkal gyorsabban elkészítheted!

A receptrét KATTINTS IDE!

3. Olasz tojás

Cso­dá­la­tos meg­je­le­nés, esz­mé­let­len illat és mi­csoda íz! Me­di­ter­rán élet­ér­zés reg­ge­libe sű­rítve! Soha ilyen finom még nem volt a tü­kör­to­jás, ezért bi­zony ér­de­mes fel­kelni!

A receptért KATTINTS IDE!

4. Karfiol kenyérke

Ez a csodás karfiolkenyér remek szövetségesed lehet, ha fölös kilóktól szeretnél megszabadulni. Szénhidrát alig van benne, tökéletes fogyókúrás alap! A zöldfűszerektől, a fokhagymától, valamint a sajtoktól tésztája csodás mediterrán hangulatú. Isteni finom és ez nem hizlal!

A receptért KATTINTS IDE!

5. Caffelatte bögresüti

Forró fekete és süti egyben! A reggeli rohanásban percek alatt el tudod készíteni ezt a kávés finomságot. Pezsdítően feldobja a reggeled, eltelít, de közben vigyáz az alakodra.

A receptért KATTINT IDE!

6. Kókuszos chiamag puding

Nemcsak isteni finom, de hálás lesz érte a szervezeted! Energiával tölt fel és beindítja a fiatalító folyamatokat. Ráadásul a fogyásban is segít, ide süss!

A receptért KATTINTS IDE!

7. Felhőkalács

Diétázol, de mégis szívesen ennél egy kis kalácsot, cukormentes lekvárral? Készíts el magadnak ezt a finomságot! A felhőkenyér után, most megérkezett a felhőkalács, mely összesen 4g szénhidrátot tartalmaz.

A receptért KATTINTS IDE!

 

És ezeket olvastad már?