FITTFAZÉK

5 tökéletes diétás köret, és nem hiányzik többé a krumpli

A köret a magyar konyha egyik jellegzetessége, azonban, ha diétázol, komoly fejtörést okoz. Ha nem akarsz mindig salátát enni a húsokhoz, akkor próbáld ki ezeket a recepteket. Egyik finomabb, mint a másik.
  • Szerző: Ripost

Spenótos karfiolos álomköret

Már unod a nyers sa­lá­tá­kat? Spe­nót­ból és karfi­ol­ból 10 perc alatt könnyű nyári kö­re­tet ké­szít­hetsz, ami bár­mi­lyen hús­étel­hez re­me­kül passzol.

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Karfiolrizs jobb, mint a valódi

A karfi­ol­rizs tö­ké­le­tes he­lyet­te­sí­tője az igazi rizs­nek, bár­mi­lyen étel­ben vagy húsok mellé, de kevés fű­szer­rel ön­ma­gá­ban is iz­gal­mas! Pró­báld ki, meg­éri!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

A legújabb cukkiniköret

A cuk­kini a ta­vasz leg­újabb szu­per-zöld­sége! Alig van benne hasz­no­sít­ható szén­hid­rát, vagyis nem hiz­lal! Épp el­len­ke­ző­leg: minél töb­bet eszel be­lőle, annál több fölös kiló sza­lad le rólad!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Kiütéssel győz a zeller

Fan­tasz­ti­kus köret, még a sült krump­li­nál is fi­no­mabb! Le­rob­bantja rólad a plusz­ki­ló­kat, rá­adá­sul igazi af­ro­di­zi­á­kum! Pró­báld ki, biz­tos nem fogsz csa­lódni!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Hamis krumplipüré

A ha­té­kony di­é­ták leg­főbb sza­bá­lya­i­nak egyike, hogy krump­lit enni tilos! Kü­lö­nös szi­gor vo­nat­ko­zik a krump­li­pü­rére, mely éppen kré­mes ál­laga miatt még job­ban meg­emeli a vér­cu­kor­szin­tet. Nagy ér­vá­gás, ha épp ez a ked­ven­ced, de sze­ren­csére van meg­ol­dás!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?