YESSS

Döbbenetes, mit árul el rólad, hogy melyik évszakban születtél

Köztudott, hogy a csillagjegy alapján könnyedén meg lehet határozni egy ember alapvető személyiségjegyeit. Ám ugyanez igaz a születési évszakra is...
címkék:
  • Szerző:

Születésünk alapján sok minden megtudható rólunk, nem véletlen, hogy a csillagjegyek jellemzése során sokan magukra ismernek. De gondoltad volna, hogy az is sokat elárul rólad, hogy melyik évszakban születtél? Már őseink is úgy hitték, hogy a személyiségünket meghatározza, az évnek melyik szakaszában jöttünk a világra, hiszen a négy évszak alapján négy alapkaraktert meg lehet határozni. Bár minden ember egyedi és egyéniség, vannak bizonyos vonások, melyeket az határoz meg, melyik évszakban születtél.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Számít, hogy melyik évszakban születtél. Fotó: Pixabay.com

Tavasz (03.21. – 06.21.)

Lelkesedés és energikusság jellemez. Fotó: Pixabay.com

Energikus vagy, spontán, vidám, így gyakran találod maga a társaság középpontjában. Optimista és független vagy, és fűt a vágy, hogy valami maradandót alkoss. Mindig tele vagy ötletekkel, vonzz, hogy valami újat hozz létre. Emiatt sokszor nehezedre esik, hogy alávesd magad mások akaratának; ha nem hagyják, hogy kibontakoztasd a kreativitásodat egy munkahelyen, képtelen vagy lelkesen dolgozni. Barátságban, szerelemben nagyon ragaszkodó vagy, de csak akkor tartósak az érzelmeid, ha már elnyerte a bizalmadat a másik ember.

Nyár (06.22. – 09.23.)

Szeretsz a tettek mezejére lépni. Fotó: Pixabay.com

Szereted biztonságban érezni magad a világban, és kivívni mások elismerését. Cselekvő típus vagy, aki segítőkész, melegszívű és erősen kötődik a családjához. Számodra fontos, hogy legyen időd lazítani, mert nehezen viseled a stresszt. Az otthonod igazi szentély számodra, fontos, hogy minden a helyén legyen. A munkádban alapos és kitartó vagy, és szereted az új kihívásokat. A szerelemben mindened a romantika, lételemed a gyengédség; ám hajlamos vagy a szeszélyességre.

Ősz (09.24. – 12.21.)

Örök rejtély maradsz a környezetednek. Fotó: Pixabay.com

Egy kicsit mindig rejtélyes maradsz mások számára: egyik nap szelíd, gyengéd és kedves vagy, máskor indulatos, heves – pont, mint az őszi időjárás. De a gyors hangulatváltások mellett rendkívül hűséges vagy, jó megfigyelőként alaposan ismered az embereket, és tele vagy jósággal. Fejlett igazságérzeted van, és olyan munkát választasz, amit szívvel-lélekkel tudsz csinálni. Fontos számodra a szerelem és a barátság, de alaposan megválogatod, kik vesznek körül. Sokáig tart, mire összekötöd az életedet valakivel, de őt utána szenvedélyesen, tiszta szerelemmel szereted.

Tél (12.22. – 03. 20.)

Szeretsz elvonulni a világ elől néha. Fotó: Pixabay.com

Gazdag és mély gondolat- és érzelmi világod van, ám a környezeted csendesnek tart, nem bánnák, ha néha többet beszélnél. Mivel szeretsz mindent végiggondolni, megélni, igényled, hogy sok időt tölts egyedül. Szívesen olvasol, nézel filmet, az otthonodra pedig menedékként tekintesz, ahova visszahúzódhatsz a világ elől. Ha motivált vagy a céljaid elérésében, szárnyakat kap a kreativitásod, és semmi nem állíthat meg. Ez a munkádban is jellemző: ha imádod a munkahelyed, csodákra vagy képes, ám egy nem neked való helyen csak vegetálsz. A magánéletedben félénk és kissé zárkózott vagy; vágysz a tartós kapcsolatra, ám az átlagnál több időre van szükséged, hogy felvállald azt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?