YESSS

Most már biztos, ez a farmer lesz tavasszal a divat

A tavaszi divat üzenete: Merj lazulni, ne feszengj! Divatba jöttek ismét a bő szárú farmerek, kényelemre és lezser stílusra ösztönöznek!
címkék:

A tavaszi divat legnagyobb nyertese a bő szárú farmer, kétség nem fér hozzá! Fantasztikus kombinációkban hordhatja szite minden korosztály. Laza és kényelmes, tavasszal és nyáron nagyon menő trend lesz. Sokan imádni fogják, az a divat, amit csak felkapsz és mehetsz benne szórakozni, vásárloni, sőt akár a munkahelyedre is. Érdemes azon elgondolkodni, hogy való-e neked ez a fazon, ha igen, akkor bátran válassz egyet a boltok polcairól, már tele vannak vele az üzletek. Egész évben viselheted, nem érdemes kihagyni.

1. Zsebes fazon

Tavaszi divat

Tavaszi divat Fotó: Getty Images

Vékony hölgyek kedvence a zsebes fazon, visszatért a divatba.

2. Felhajtott bő farmer

Tavaszi divat

Tavaszi divat Fotó: Getty Images

Nem éppen szexi és nőies, inkább a lazaságra hívja fel ez a fazon a figyelmet. Engedd el magad, nem kell a farmerba sem feszengeni.

3. Blúzzal, papuccsal

Tavszi divat

Tavaszi divat Fotó: Getty Images

Ez a trend nem véletlen, a kényelemre és szorongás elengedésére ösztönzi viselőjét. Add meg magadnak, ami jár! Blúzzal viselve csajosabb leszel, hiszen erről se feledkezzünk meg!

4. Hűvösben garbóval és sportosan

Tavaszi divat

Tavaszi divat Fotó: Getty Images

Nem szabad elfelejteni, hogy a világban mi zajlik, de érdemes a divatban fellelni mindazt, ami segít ezekben a hónapokban. Színek, egy kis vidámság, és lezser öltözet, jól jön a mindennapokban. A pulcsit idén is tűrd be elől, de választhatsz a bő szárú farmerhez haspulcsit is. Ilyen lesz a tavaszi divat.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?