YESSS

Te jó ég! Visszatér a 90-es évek, borzalmas, mit művelnek a nők

Nyáron eszméletlen lesz a manikűr divat, főleg a fiatalok körében. Bátraké a szerencse, nem a visszafogottság lesz idén a menő.
címkék:

Hallottál már az „Y2K” kifejezésről? Tudod is, hogy ez mit jelent a divatvilágban? 2021 egyik legfontosabb irányzata ez, a múlt berobbanása, amelyben visszatérnek a régi nagy kedvencek. Idén nyáron újjáélednek a ruhák, kiegészítők, és a manikűr divat is. Valójában az 1990-2000 korszak felidézésé ez. Ekkor kezdődött a hatalmas műkörmök kultusza. Most nem csak az üzletek vannak tele ebből az időből visszatért ruhákkal, hanem a szépségiparban is megjelent a múlt, csak egy kicsit még vagányabban és impulzívabban. Te mit szólsz ehhez? Mit művelnek mostanság a fiatalok a körmeikkel? Mutatunk néhány divatos, trendi túlzást. Ismét láthatsz óriás körmöket, erős, kihívó színeket. A képek magukért beszélnek!

1. Neon

Fotó: Shutterstock

2. Sötét körmök

3. Hip-Hop körmök

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NZURI NAILS® | Kerrie ??✨ (@nzuri.nails) által megosztott bejegyzés

4. Dollár manikűr

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✨ ????? ?? ????? ✨ (@nailssbycarol) által megosztott bejegyzés

5. Óriás manikűr a 90-es évekből

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@thenailbabeuk által megosztott bejegyzés

Brutál, micsoda merész ismét a divat!

Te tudtad? 5000 éves a körömápolás

A köröm kozmetikája az időszámítás előtti harmadik évezredig vezethető vissza, ebből a korból származnak az első egyiptomi és kínai feljegyzések. Egyiptomban a fáraók ápoltságuk jeléül a körmükre hosszú, aranyozott pótkörmöket helyeztek. Ezzel akartak isteneikhez hasonlóvá válni, akikről úgy tartották, hogy a bőrük és a körmük is arany. A nemesek körmeik szépítésére hennát, vörös vagy narancssárga színű növényi kivonatot használtak. Ez azért volt lényeges, mert a színes körmöket viselők fontos embernek számítottak. Ugyanakkor nem volt mindegy a színek erőssége sem. A királyok, királynők a körmüket mélyvörösre, az alacsonyabb rendűek halvány színűre festették – írja a Perfect Nails blog.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?