TREZOR

Tüntesd el a mobilodról a karcolásokat! Otthon is megteheted

Végre! Nem kell többé azonnal eltemetned a sérült kijelzőjû telefonod! Hihetetlen, de van megoldás!

Biztos te is álltál már bosszankodva a vadiúj telefonod felett, amikor egy perc alatt karistolta végig a kulcsod a táskában, vagy ejtetted le a kőre. Nem tudsz úgy vigyázni rá, mint szeretnéd és minél jobban igyekszel, annál többször landol a földön méltatlanul szegény.

Megmutatjuk, hogyan tüntesd el az átkozott karcolásokat a képernyődről.

Mit csinálj? 

Győződj meg róla, hogy a készüléket kikapcsoltad és az akkumulátort kivetted. Ezután zárd le a hangszórókat ragasztószalaggal, nehogy valami befolyjon és még nagyobb kárt csinálj.

Tippek

  • Fogkrém – Egy remek megoldás! A titok, hogy nem a gél állagú fogkrémet kell használni! Csöppnyit nyomj egy puha rongyra, finom körkörös mozdulatokkal dörzsöld a karcolást, míg el nem tűnik, majd a felesleget töröld le.

  • Autós karceltávolító krém – ugyanaz a módszer, mint az előzőnél, kis dörzsi, és elvileg el kell tűnnie a karcolásnak.

  • Szódabikarbóna – Remek karceltávolító pasztát készíthetsz belőle! Két rész szódabikarbónát egy rész vízzel keverj el alaposan, míg sűrű masszává nem válik. Egy puha rongyra tegyél belőle, és használd úgy, mint a fenti krémeket.

  • Baba hintőpor – Pont ugyanúgy, mint az előzőnél, egy az egyben helyettesítsd be a hintőporra a szódabikarbónát, és tegyél egy próbát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?