TREZOR

Õrület, hogy mennyit adtak Michael Jackson kesztyűjéért!

Egy kissé megszállott és tehetős gyûjtő csaknem húszmillió forintot fizetett egyetlen kesztyûért, mert azt Jacko hordta.
  • Szerző: The_M

A Michael Jacksont övező őrület a halála után hat évvel sem enyhül. Aminek ékes bizonyítéka az a napokban lezajlott árverés, ahol a Pop Királyának tárgyait adták el gazdag - és megszállott - gyűjtőknek.

Az aukció sztárja Jacko flitterekkel és kövekkel díszített kesztyűje lett, amiért több mint 18 millió forintot fizetett ki valaki. A kesztyűt a nyolcvanas években hordta és tette felejthetetlenné Jackson. De azért így is kicsit soknak tűnik az érte kiadott pénz.

Főleg, ha azt vesszük, hogy arra használhatatlan, amire kitalálták. Vagyis hideg téli napokon nem lehet hordani egy kis melegség reményében. Mivel nagyon vékony anyagból készült, és nem párban van. Michael ugyanis Lincolnhoz, Einsteinhez és E.T.-hez hasonlóan, csak a jobb kezén hordott kesztyűt.

Az árverésen egyébként még gazdára talált egy kabát is, ami mindössze pár percet töltött csak a legendás énekes testén. De így is megért valakinek 3 és fél millió forintot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?